Bisschopskamer Château St. Gerlach

Zakelijke bijeenkomsten

Een inspirerende vergaderlocatie

Het nabij Maastricht gelegen Château St. Gerlach is een unieke vergaderlocatie. Het landgoed met haar stijlvolle tuinen en park in het schitterende natuurgebied Ingendael en de historische ambiance van het kasteel bieden een inspirerende setting om te vergaderen en overnachten. 

Vergaderarrangementen à la carte

Met 7 vergader- en banketzalen biedt het landgoed een diversiteit aan vergadermogelijkheden tot wel 175 personen. De 112 luxe hotelkamers, suites en hotelappartementen bieden onderdak aan kleine en grote groepen. Dankzij de historische ambiance, Limburgse gastvrijheid en uitgebreide culinaire mogelijkheden is Château St. Gerlach tevens een inspirerende locatie voor een heidag, productlancering, bedrijfspresentatie, workshop en feestelijk evenement. Naast onze persoonlijke zorg kunt u rekenen op uitgebreide faciliteiten zoals gratis parkeren, gratis wifi en een gratis shuttle service.

Een zakelijke bijeenkomst organiseren

Onze foto impressie geeft u een goed beeld van Château St. Gerlach als bijzondere vergaderlocatie. Bekijke ook onze business brochure.

Het succes van uw meeting hangt nauw samen met een perfecte vergaderruimte, ambiance en culinaire verzorging. Op basis van uw vergaderwensen maken wij graag een voorstel op maat. Neemt u gerust contact op met Rachel Cobben en Geruda Nijenhuis van onze Banquet Sales afdeling voor meer informatie of persoonlijk advies.