Magisch Maastricht

Omgeving

Evenementenkalender

Verwachte evenementen en activiteiten:

29 september - 6 november 2016

'Mart Visser: S.Y.N.E.R.G.Y' - Museum aan het Vrijthof

Begin 2016 had Mart Visser een succesvolle solo-expositie in Amsterdam, nu het vervolg in Maastricht. Gedurende vijf weken wordt tijdens de expositie Mart Visser: S.Y.N.E.R.G.Y zijn kunst, in combinatie met hoogtepunten uit zijn Haute Couture oeuvre, tentoongesteld in Museum aan het Vrijthof. 

Meer informatie​

29 oktober 2016

Candy kiss tour - Winselerhof

Een muzikale beleving met zangeres Evita Tjon A Ten en painist Pieter van Santen waarbij muziek en chocolade centraal staan. Evita staat garant voor soulvolle jazzy sounds die u meenemen op een reis die begint bij het branden van de cacao en voert naar de euforie die chocolade losmaakt in onze hersens.

Meer informatie

18 november - 23 december 2016

Kerstmarkt Aken

Tijdens de kerstmarkt kun je in het centrum van Aken de sfeervolle kerstmarkt vinden. Tientallen gezellige kraampjes met kerstversieringen, hapjes en drankjes.

Meer informatie

18 november t/m 8 januari 2017

Kerststad Valkenburg

Van 18 november 2016 t/m 8 januari 2017 bruist het in Valkenburg weer van de kerstactiviteiten!

Meer informatie

19 - 20 november 2016 

Una Domenicea all'italiana - Winselerhof

Najaarsproeverij met typische Italiaanse producenten met aansluitend een Italiaans diner in het Italiaans georiënteerde restaurant Pirandello op Landgoed Winselerhof. 

De najaarsproeverij (georganiseerd door wijngroothandel Vinissimo) vindt plaats op zaterdag tussen 14.00- 18.00 uur en op zondag tussen 12.00- 18.00 uur. 

Meer informatie

2 december - 1 januari 2017

Magisch Maastricht 

Kerstsfeer en winterpret is er op het Vrijthof: o.a. een grote schaatsbaan, een kerstmarkt en een reuzenrad vormen het kloppende hart van Magisch Maastricht.

Meer informatie

11 december 2016

Winterse wandeling - Château St. Gerlach 

Op zondag 11 december om 16.00 uur neemt Camille Oostwegel u mee voor een rondleiding over het landgoed van Château St. Gerlach.  Om op te warem nsereren wij tijdens een korte tussenstop een glas glühwein. De rondleding wordt om 17.00 uur muzikaal afgesloten. 

Reserveren