Menu

Allround Medewerker Ontbijt/Ontbijtkeuken | Kruisherenhotel (On hold)

Allround Medewerker Ontbijt/Ontbijtkeuken | Kruisherenhotel (On hold)

In het centrum van Maastricht ligt het Kruisherenhotel. In deze designomgeving werken ca. 80 collega’s aan een 5-sterren hotelbeleving met veel aandacht voor onze gasten.

 

Wij zoeken per direct een:

Allround medewerker Ontbijt / Ontbijtkeuken

 

Je voorziet onze gasten van een heerlijk ontbijt, adviseert de gasten en doet dit met de meest intuïtieve service en de mooiste glimlach. Tevens biedt deze functie veel afwisseling en kun je ook je creativiteit kwijt in het bereiden van verschillende gerechten in de ontbijtkeuken.

 

Wie ben jij?

  • je bent vlot in de omgang en hebt een vriendelijke & rustige uitstraling
  • je hebt een gastvrije instelling en bent gericht op het zo ontspannen mogelijk maken van de ontbijtbeleving
  • je hebt ervaring in zowel de bediening als keuken, of wilt dit graag leren
  • je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal, en bij voorkeur ook Duits en/of Frans

 

Wat ga je doen?

  • het ontvangen van gasten en begeleiden naar tafel
  • het opnemen van de onbijtbestelling aan tafel
  • het bereiden van gerechten in de ontbijtkeuken
  • het bijhouden van het ontbijtbuffet
  • dagelijks het verschil maken voor onze (veelal terugkerende) gast

 

Wat bieden wij jou?

  • werken in een hecht en gemotiveerd team, waar collegialiteit gemeengoed is
  • een marktconform salaris
  • personeelskorting in onze hotels en restaurants
  • korting op diverse collectieve zorgverzekeringen
  • reiskostenvergoeding indien je meer dan 20 km (enkele reis) van het werk woont
  • doorgroeimogelijkheden middels onze eigen Talent Factory
  • collectieve bedrijfsfitness
  • interne en externe trainingsmogelijkheden

 

Onze leuke extra’s:

  • binnen ons familiebedrijf vieren wij samen jouw verjaardag en jubileum
  • een mooi kerstgeschenk
  • een spetterend personeelsfeest
  • de Oostwegel Collection personeelspas met diverse kortingen

 

Onderstaande competenties vinden wij als bedrijf belangrijk. Elke medewerker dient over deze te beschikken, zodat onze medewerkers als individu, team en bedrijf succesvol kunnen zijn:

  • Inlevingsvermogen
    Hieronder verstaan wij: betrokken, sensitief en nieuwsgierig
  • Uitstraling
    Hieronder verstaan wij: plezier, representatief en gastvrij
  • Actief
    Hieronder verstaan wij: ondernemend, flexibel en creatief
  • Fatsoen
    Hieronder verstaan wij: transparant, integer en discreet

 

Het teamgevoel zorgt voor enerzijds de culinaire beleving waar Kruisherenhotel voor staat en anderzijds de trots die ik heb om hier onderdeel van te mogen zijn Menno - Chef de Cuisine Kruisherenhotel

Details van de vacature

  • Afdeling

    Keuken

  • Contractvorm

    Arbeidsovereenkomst op basis van 32 uur per week

  • Werktijden

    Wisselende diensten

  • Salaris

    Conform Horeca-cao
    Functieschaal 3 €1799,47 tot €2067,03 o.b.v. 38 uur per week
    Afhankelijk van leeftijd, opleiding en werkervaring

  • Ervaring

    Werkervaring in de horeca is een pré, maar geen vereiste

Solliciteer hier

Heb je interesse in deze functie? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Solliciteer!
  • Print pagina