Menu

Bistrot Manager I Bistrot de Liège, Château St. Gerlach

Bistrot Manager I Bistrot de Liège, Château St. Gerlach

Per 01-09-2019 zijn wij voor onze Bistrot de Liège bij Château St. Gerlach op zoek naar een creatieve en enthousiaste Bistrot Manager.

 De werkzaamheden

Je bent als Bistrot Manager verantwoordelijk voor het gehele Bistrot concept en stuurt een enthousiast team van bedieningsmedewerkers aan.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  • leiding geven aan de bedieningsmedewerkers;
  • indelen en toewijzen van de werkzaamheden;
  • toezien op de voortgang van de werkzaamheden;
  • opstellen van dienstroosters;
  • ontvangen en placeren van gasten;
  • samenstellen van menu- en wijnkaart en adviseren van wijnspijs combinaties;
  • doorgeven van bestellingen;
  • opmaken van de rekening en afrekenen met gasten;
  • raadplegen van de keukenbrigade bij uitzonderlijke wensen van gasten;
  • signaleren van verwachte gebreken zodat de voortgang niet in gevaar komt;
  • beoordelen, stimuleren en coachen van medewerkers en hun ontwikkeling;
  • (mede) voeren van o.a. selectie- en verzuimgesprekken.

 

Als Bistrot Manager ben je het eerste aanspreekpunt bij problemen en handelt klachten zoveel mogelijk zelfstandig af. Op piekmomenten ondersteun je de bedieningsmedewerkers. Je stemt je werkzaamheden af met collega-afdelingen van Château St. Gerlach.

Naast de reguliere managementtaken bewaak je de efficiency, productiviteit en het afdelingsbudget. Je neemt deel aan diverse overlegvormen waaronder het Stafoverleg, F&B overleg en de sheetmeeting. Je werkt nauw samen met de keukenbrigade onder leiding van de Executive Chef.

De competenties die horen bij deze functie zijn:

  • inlevingsvermogen
  • uitstraling
  • fatsoen
  • actief
  • gastgerichtheid
  • leidinggeven
  • plannen & organiseren
  • stressbestendigheid

 

Wat vragen wij van je?

Je bent een natuurlijke leider, motiveert en inspireert je medewerkers. Vanwege het vele gastencontact beschik je over goede communicatieve eigenschappen. Je hebt naast een uitstekende kennis van de Nederlandse taal ook een goede mondelinge kennis van de Engelse, Duitse en/of Franse taal. Door je representatieve, optimistische en vriendelijke uitstraling laat je zien dat de gasten méér dan welkom zijn.

Wat bieden we jou?

Je gaat werken in het team van Château St. Gerlach. Wij bieden doorgroeimogelijkheden en luisteren naar onze medewerkers. Ook hebben wij een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, vergoeding studiekosten en trainingen en een korting op overnachtingen en food & beverage faciliteiten bij alle huizen van Oostwegel Collection.

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

Tel.: +31 (0)43 608 8888
E-mail: info@stgerlach.nl

Volg ons

Details van de vacature

  • Afdeling

    Bistrot de Liège

  • Contractvorm

    Arbeidsovereenkomst op basis van 38 uur per week

  • Werktijden

    Wisselende diensten van maandag t/m zondag

  • Talenkennis

    Naast een uitstekende kennis van de Nederlandse taal ook een goede mondelinge kennis van de Engelse, Duitse en/of Franse taal

  • Salaris

    Afhankelijk van opleiding en werkervaring

  • Opleidingseisen

    HBO werk- & denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding HHS of een gelijkwaardige HBO-opleiding met relevante stage- en/of werkervaring. Eventueel aangevuld met een Leermeester diploma.

  • Ervaring

    Leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie is een pré

Solliciteer hier !

Heb je interesse in deze functie? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Solliciteer !
  • Print pagina