Menu

Chef de Cuisine | Château Neercanne

Chef de Cuisine | Château Neercanne

Per 1 maart 2021 zijn wij op zoek naar een Chef de Cuisine voor ons Restaurant Château Neercanne.


Discovering the Unexpected

Het is onze missie om onze gasten te verrassen met het onverwachtse. Een bezoek aan ons château is een unieke ervaring waarbij alle zintuigen van de gast geprikkeld zullen worden. Inventiviteit staat bij ons voorop, oude favorieten geven we een moderne twist waarmee we continu streven naar vernieuwing. We zijn trots op onze unieke locatie en we werken constant aan het blijven boeien en verrijken van onszelf en anderen.

 

The Epicurean Adventurist
Onze gast is een verfijnd gastronomische avonturier die leeft voor authentieke en verrijkende ervaringen en is hier dan ook altijd naar op zoek. Hij/zij is niet gevoelig voor de laatste trends. Deze avonturier is ruimdenkend, maar ook kritisch. Deze fijnproever hecht er veel waarde aan om ‘in the know’ te zijn en verwacht dat er ingespeeld wordt op zijn/haar individuele wensen, maar dit moet niet te pretentieus zijn.

 

De functie en werkzaamheden
Als Chef de Cuisine (V/M) ben jij hét gezicht achter de gerechten van Restaurant Château Neercanne en ben je tevens medeverantwoordelijk voor de keukens van l’Auberge en Banqueting. De Franse keuken vormt de basis voor de gerechten, verrijkt met bereidingstechnieken uit de gehele wereld. Ook wordt rijkelijk gebruik gemaakt van producten uit eigen tuin en uit het naastgelegen Cannerbos.

Door je passie voor ‘fine dining’ weet jij het keukenteam (bestaande uit circa 10 medewerkers) te inspireren en ben je in staat om de rol van leider en coach aan te nemen. Je bent een sterke persoonlijkheid die makkelijk contact maakt en zijn/haar doel helder voor ogen heeft. Samen met je team het kwaliteitsniveau tot grote hoogte brengen, is voor jou een vanzelfsprekend doel. Je zorgt daarbij voor een efficiënte personeelsplanning en taakverdeling en je neemt je verantwoordelijkheid op het gebied van inkoop en kosten- en omzetanalyses.

Je bent een creatieve en ambitieuze geest met een uitstekend smaakgevoel en productkennis, die constant staat te popelen om zijn/haar ideeën om te zetten in nieuwe creaties van gerechten. Met jouw oog voor detail en je ervaring in het luxe segment, weet jij de verwachtingen van onze gasten keer op keer te overtreffen. Je vindt het leuk om met onze gasten interactief aan tafel bezig te zijn.

De ideale kandidaat voor deze functie is een vakman/-vrouw die met zijn/haar ondernemende en proactieve instelling geen uitdaging uit de weg gaat en in staat is om onze ambitie te laten leven binnen het team. Samen met jou, gaan we werken aan het behalen van de gastronomische toppositie in Nederland en de Euregio. Samen het gewenste resultaat behalen, dat is voor jou belangrijk.
Je bent in staat om de houding en het gedrag van de collega’s te evalueren en je neemt daarbij de verantwoordelijkheid van de HR-cyclus onder je hoede.

Daarnaast verwachten wij van jou:
• een afgeronde koksopleiding (niveau 4) of gelijkwaardig niveau verkregen door relevante
werkervaring
een organisator in hart en nieren die zijn team weet te betrekken bij zijn ambities
• minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie en op een soortgelijk niveau
• ervaring in een restaurant bekroond met een of meerdere Michelinsterren en/of tenminste 16 punten Gault&Millau is een pre
• dat je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen/trends/innovaties in ‘fine dining’
• een creatieveling pur sang
• goede kennis van hygiëne en veiligheid middels HACCP
• leermeesterdiploma SVH is een pre
• een commerciële instelling en een ‘hands-on’-mentaliteit


Competenties die horen bij deze functie:

• Actief
• Fatsoen
• Inlevingsvermogen
• Uitstraling
• Ambitie
• Creativiteit
• Kwaliteitsgerichtheid
• Leidinggeven
• Plannen & Organiseren
• Vakgerichtheid

 

Ben je enthousiast geworden?
We bieden je een inspirerende en professionele werkomgeving waar een grote ambitie heerst en volop ontwikkelmogelijkheden zijn. Daarnaast maak je deel uit van het managementteam van Château Neercanne. De organisatie is professioneel en tegelijkertijd informeel met een hoge mate van collegialiteit. Er ligt een uitdagende functie waarbij je de mogelijkheid krijgt om je talenten volop te benutten. Tevens bieden wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, belastingvoordeel van gemiddeld 40% op producten via FiscFree (w.o. fietsplan/sportabonnement/telefoon/laptop etc.), vergoeding studiekosten en trainingen en een korting op overnachtingen en Food & Beverage-faciliteiten bij alle huizen van Oostwegel Collection.

Ben jij enthousiast geworden en denk jij dat jij de ideale kandidaat bent om bij Château Neercanne het verschil te gaan maken? Verras ons dan met je motivatiebrief en recent cv door beide uiterlijk 1 februari a.s. naar carriere@oostwegelcollection.nl te sturen.
Als je meer informatie wenst, neem dan contact op met een van de collega’s van de afdeling HR via telefoonnummer 043-6088880. Een geschiktheids- en ontwikkelingassessment maken deel uit van de selectieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Contactgegevens

Von Dopfflaan 10
6213 NG Maastricht
Nederland

Tel.: +31 (0)43 325 1359
E-mail: info@neercanne.nl

Volg ons

Details van de vacatures

  • Afdeling

    Keuken

  • Contractvorm

    Fulltime

  • Werktijden

    Flexibele diensten tussen woensdag en zondag

  • Salaris

    Conform Horeca-cao en afhankelijk van werkervaring, opleiding en leeftijd o.b.v. functiegroep 9. Ook bieden wij een bonusplan.

  • Opleidingseisen

    Afgeronde koksopleiding (niveau 4). Relevante cursussen zijn een pre.

  • Ervaring

    Minimaal 3 jaar relevante leidinggevende ervaring in een gelijkwaardige functie in het hogere segment; ervaring in een restaurant bekroond met een of meerdere Michelinsterren en/of tenminste 16 punten Gault&Millau is een pre.

Solliciteer hier!

Heb je interesse in deze functie? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Solliciteer!
  • Print pagina