Menu

Chef de Partie Banqueting | Château St. Gerlach

Chef de Partie Banqueting | Château St. Gerlach

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste creatieveling voor de functie van Chef de Partie met een passie voor koken en een sterke drijfveer om zich hierin verder te ontwikkelen. Je kunt heel goed omgaan met een hoge werkdruk en bent een echte teamplayer. Je staat voor kwaliteit en voelt je hier verantwoordelijk voor. Daarnaast is houding, mentaliteit en discipline belangrijker dan ervaring.

 

Over château st. gerlach

In het hart van natuurgebied Ingendael en op een steenworp afstand van Maastricht, ligt het prachtige Château St. Gerlach. Het luxe hotel telt 113 hotelkamers en –appartementen. Op het landgoed bevinden zich 3 eetgelegenheden: Restaurant Château St Gerlach, Bistrot de Liège en ons koffie- en lunchconcept Burgemeester Quicx, Coffee & More. Verder beschikt het landgoed over een eigen Spa & Wellness en 16 vergader- en banquetzalen (2-750 personen) waaronder het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve. Château St. Gerlach maakt sinds 1997 deel uit van het Limburgse familiebedrijf Oostwegel Collection en is lid van Relais & Châteaux.

 

De werkzaamheden:

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • het (voor)bereiden en presenteren van de gerechten;
  • het signaleren en doorgeven van voorraadstatus aan de leidinggevende;
  • het coördineren van keukenwerkzaamheden en
  • het behouden en bewaken van de kwaliteit en de presentatie van de gerechten.

 

De competenties die horen bij deze functie zijn:

  • inlevingsvermogen
  • uitstraling
  • fatsoen
  • actief
  • creativiteit
  • kwaliteitsgerichtheid
  • leervermogen
  • stressbestendigheid

 

Wat vragen wij van je?

Als organisatie opererend in de topgastronomie, streven wij naar perfectie. Het bewaken én behouden van de kwaliteit ervaar je dan ook als vanzelfsprekend. Je enthousiasme in het vak is terug te vinden in je creativiteit bij de bereiding van de (deel)gerechten en je weet onze gasten hiermee op een culinaire manier te verrassen.

 

Wat bieden wij jou?

Je gaat werken in het enthousiaste team van Château St. Gerlach in de banqueting keuken. Wij hebben een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, deelname nationaal fietsproject/bedrijfsfitness, vergoeding studiekosten en trainingen en 20% korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij Oostwegel Collection.

 

Details van de vacature

  • Afdeling

    Banqueting Keuken

  • Contractvorm

    Arbeidsovereenkomst op basis van 38 uur per week

  • Werktijden

    Wisselende diensten

  • Salaris

    Conform Horeca CAO functiegroep 5
    (€1889,28 – €2303,02 bruto op basis van 38 uur per week)
    Afhankelijk van leeftijd en werkervaring

  • Opleidingseisen

    Afgeronde MBO-opleiding niveau 3 of 4

Solliciteer hier

Heb je interesse in deze functie? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Solliciteer!
  • Print pagina