Menu

(demi) Chef de Rang | Château Neercanne (On hold)

Chef de Rang | Château Neercanne (On hold)

In Maastricht, op de grens met België, ligt het terrassenkasteel Château Neercanne. Hier bezorgen ca. 60 collega’s onze gasten een onvergetelijke dag of avond. Het energieke team werkt met passie en plezier samen op deze unieke werkplek.

Wij zoeken per direct een: Medewerker Bediening
Als Medewerker Bediening werk je in het Restaurant van Château Neercanne. Je serveert heerlijke gerechten, adviseert de gasten en doet dit met de allerbeste service en de mooiste glimlach.

 

 

Contactgegevens

Von Dopfflaan 10
6213 NG Maastricht
Nederland

Tel.: +31 (0)43 325 1359
E-mail: info@neercanne.nl

Volg ons

Wie ben jij?
· Gastvrijheid zit in jouw DNA
· Je bent vlot in de omgang
· Je hebt ervaring in de bediening
· Je spreekt Nederlands, Engels en Duits

Wat ga je doen?
· Het bedienen van gasten
· Het adviseren in menu- en wijnkeuze
· Het inspelen op de behoeftes van gasten

Wat bieden wij jou?
Geen dag is hier hetzelfde. Je gaat werken in een internationale omgeving, want de gasten komen uit alle hoeken van de wereld. Wij bieden je een marktconform salaris en je ontvangt 20% personeelskorting in onze hotels en restaurants. Ook ontvang je korting op diverse collectieve zorgverzekeringen en zijn er interne en externe trainings- en doorgroeimogelijkheden middels onze eigen Talent Factory. Als je meer dan 20 km van het werk woont, ontvang je van ons reiskostenvergoeding.

Onze leuke extra’s:
· De Oostwegel-Collection-personeelspas met diverse kortingen bij bedrijven in de regio
· Binnen ons familiebedrijf vieren wij samen jouw verjaardag en werkjubileum
· Een mooi kerstgeschenk
· Een spetterend personeelsfeest

Onderstaande competenties vinden wij als bedrijf belangrijk. Elke medewerker dient over deze te beschikken, zodat onze medewerkers als individu, team en bedrijf succesvol kunnen zijn:
· Inlevingsvermogen
Hieronder verstaan wij: betrokken, sensitief en nieuwsgierig
· Uitstraling
Hieronder verstaan wij: plezier, representatief en gastvrij
· Actief
Hieronder verstaan wij: ondernemend, flexibel en creatief
· Fatsoen
Hieronder verstaan wij: transparant, integer en discreet

Gilbert von Berg
“Op Château Neercanne proberen we stap voor stap met het team ons product naar een hoger niveau te tillen” Gilbert, chef de cuisine Château Neercanne

Details van de vacature

  • Afdeling

    Restaurant Château Neercanne

  • Contractvorm

    Arbeidsovereenkomst op basis van 24 uur per week

  • Werktijden

    Wisselende diensten, doorgaans van dinsdag t/m zondag

  • Talenkennis

    Een goede kennis van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal. Kennis van de Franse taal is een pré

  • Salaris

    Conform Horeca-CAO, functiegroep 4 of 5 (€1883,77 – €2393,31 obv 38 uur per week)
    Afhankelijk van leeftijd en werkervaring

  • Opleidingseisen

    Bij voorkeur MHS (of vergelijkbaar)

  • Ervaring

    Ervaring in een soortgelijke functie in het hogere segment van de gastronomie is vereist

Solliciteer hier!

Heb je interesse in deze functie? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Solliciteer!
  • Print pagina