Menu

Medewerker Bediening | Château St. Gerlach

Medewerker Bediening | Château St. Gerlach

Voor ons bedieningsteam zijn we op zoek naar een leuke gastvrije collega met liefde voor de horeca. We hebben mogelijkheden voor kandidaten met èn zonder ervaring in de bediening. Je adviseert gasten over de menukaart en bijpassende wijnen en je weet in te spelen op de behoeften van onze gasten. Dit doe je met de allerbeste service en de mooiste glimlach. In Bistrot de Liège worden Franse bistrot-gerechten met een eigentijdse twist geserveerd.

 

Afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt, wordt je ingezet als Medewerker Bediening / (Demi) Chef de Rang vanaf 1 april.

 

Wij vinden een fijne werksfeer erg belangrijk, zodat het plezier in je werk ook voelbaar is voor onze gasten. Er is binnen ons hotel weinig verloop en er zijn volop ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers met ambitie. Wij ontvangen in ons hotel diverse gasten: toeristen, (vergader)groepen, families en passanten, waaronder ook veel vaste gasten en trainers. Ook zijn wij een bekende trouwlocatie en een plek waar de nodige feestjes georganiseerd worden!

 

Wie ben jij?

· Je bent vriendelijk, betrokken, flexibel en gastvrij;
· Je bent oplossingsgericht en altijd op zoek naar mogelijkheden om de service voor je gasten te verbeteren, of je wilt dit leren;
· Je hebt productkennis en haalt uitdaging in verkoop van dranken en wijnen, of je wilt dit leren;
· Je wilt werken in een inspirerende omgeving vol afwisseling;
· Je spreekt Nederlands en hebt kennis van de Engelse taal.

 

Wat bieden wij jou?

Geen dag is hier hetzelfde. Je gaat werken in een internationale omgeving, want de gasten komen uit alle hoeken van de wereld. Wij bieden je een salaris conform je ervaring en reiskostenvergoeding (afhankelijk van de reisafstand woon-werkverkeer). Wanneer je meer werkt dan je contracturen, worden deze uren bijgeschreven als tijd-voor-tijd. Je werkt in wisselende diensten, het rooster wordt altijd ruim twee weken van tevoren bekend gemaakt. Daarnaast ontvang je 20% personeelskorting in onze hotels en restaurants en korting op diverse collectieve zorgverzekeringen. Tevens zijn er interne en externe trainings- en doorgroeimogelijkheden middels onze eigen Talent Factory.

Onze leuke extra’s:
· De Oostwegel Collection-personeelspas met diverse kortingen bij bedrijven in de regio;
· Binnen ons familiebedrijf vieren wij samen jouw verjaardag en werkjubileum;
· Een mooi kerstgeschenk;
· Een spetterend personeelsfeest;
· Mocht je ook benieuwd zijn naar onze andere huizen, dan bieden we je de mogelijkheid om waar nodig ingezet te worden in onze andere internationale hotels en restaurants.

 

Wil jij deze kans niet voorbij laten gaan?

Ben jij die extra ster in het team van Château St. Gerlach die de gasten laat stralen van geluk? Stuur dan jouw motivatiebrief en een recent cv naar carriere@oostwegelcollection.nl. Binnen één week ontvang je bericht of je al dan niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Na een positief gesprek volgt een arbeidsvoorwaardengesprek. Kort daarna kun je een start maken in ons team!

Indien je meer informatie wenst, neem dan contact op met de afdeling HR via 043-608 88 80.

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

Tel.: +31 (0)43 608 8888
E-mail: info@stgerlach.nl

Volg ons

Ik geloof in de kracht van een goed werkend team en dat een goede inzet in combinatie met plezier leidt tot optimale resultaten. Dit is precies wat we bij Bistrot de Liège ook nastreven. Hard werken en onderling plezier maken om zo samen ons hoge niveau vast te houden en waar mogelijk te verbeteren. Wouter Groen - Restaurantmanager Bistrot de Liège

Details van de vacature

  • Afdeling

    Restaurant Château St. Gerlach, Bistrot de Liège.

  • Contractvorm

    Arbeidsovereenkomst op basis van 38 uur per week.

  • Werktijden

    Wisselende diensten.

  • Talenkennis

    Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

  • Salaris

    Conform Horeca-CAO; afhankelijk van leeftijd en werkervaring, variërend tussen € 1.800,- en € 2.400,- bruto per maand (vanaf 21 jaar en ouder) op fulltime basis.

  • Opleidingseisen

    Bij voorkeur MHS (of vergelijkbaar).

  • Ervaring

    Ervaring in de horeca en bij voorkeur in het hogere segment van de gastronomie is een pre.

Solliciteer hier!

Heb je interesse in deze functie? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Solliciteer!
  • Print pagina