Menu

(Aankomend) Chef de Partie | Winselerhof

(Aankomend) Chef de Partie | Winselerhof

Werken voor Winselerhof? Dat is werken op een unieke en kleinschalige plek aan de rand van het schitterende Strijthagerbeekdal, tussen Maastricht en Aken in een karaktervolle Zuid-Limburgse herenboerderij. Het omliggende natuurgebied en de liefde voor het team voor gastvrijheid doen de alledaagse hectiek vergeten. Het verfijnde restaurant Pirandello staat bekend om de authentieke Italiaanse keuken, waar gerechten met verse, regionale ingrediënten worden bereid van hoge kwaliteit.

 

Per 1 april a.s. zijn wij op zoek naar enthousiaste (aankomend) Chef de Partie, die vol passie met oog voor culinaire details ons team wil komen versterken. Dit is de ideale functie om in een gedreven team een volgende stap te zetten in je kokscarrière.

 

Wat ga je doen?

Als (aankomend) Chef de Partie ben je verantwoordelijk voor een gedeelte van de keuken. Je weet elke dag weer producten om te toveren tot de lekkerste gerechten. Daarnaast denk je ook mee met het creëren van nieuwe gerechten. Je draagt zorg voor de mise en place, het voorbereiden en opmaken van uiteenlopende creaties. We verwachten dat je gepassioneerd te werk gaat, waarbij je constant gebruik maakt van verse, lokale en Italiaanse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. In ons keukenteam kun je jouw creativiteit kwijt en is er volop de mogelijkheid om jouw kookkunsten verder te ontwikkelen. Je staat voor kwaliteit bij de presentatie van de gerechten en voelt je verantwoordelijk voor de teamprestatie. Je hebt ervaring in een professionele keuken en bent ambitieus en gemotiveerd om elke dag het beste uit jezelf en het team te halen. Je bent stressbestendig en kunt goed plannen en inspelen op wat de dag je brengt.

 

Wat bieden wij jou?

Geen dag is hier hetzelfde. Je gaat werken in een internationale omgeving, want de gasten komen uit alle hoeken van de wereld. Wij bieden je een salaris conform je ervaring en reiskostenvergoeding (afhankelijk van de reisafstand woon-werkverkeer). Wanneer je meer werkt dan je contracturen, worden deze uren bijgeschreven als tijd-voor-tijd. Je werkt in wisselende diensten, het rooster wordt altijd ruim twee weken van tevoren bekend gemaakt. Daarnaast ontvang je 20% personeelskorting in onze hotels en restaurants en korting op diverse collectieve zorgverzekeringen. Tevens zijn er interne en externe trainings- en doorgroeimogelijkheden middels onze eigen Talent Factory.

Onze leuke extra’s:
· De Oostwegel Collection-personeelspas met diverse kortingen bij bedrijven in de regio;
· Binnen ons familiebedrijf vieren wij samen jouw verjaardag en werkjubileum;
· Een mooi kerstgeschenk;
· Een spetterend personeelsfeest;
· Mocht je ook benieuwd zijn naar onze andere huizen, dan bieden we je de mogelijkheid om waar nodig ingezet te worden in onze andere internationale hotels en restaurants.

 

Wil jij deze kans niet voorbij laten gaan?

Ben jij die extra ster in het team van Winselerhof die de gasten laat stralen van geluk? Stuur dan jouw motivatiebrief en een recent cv naar carriere@oostwegelcollection.nl. Binnen één week ontvang je bericht of je al dan niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Na een positief gesprek volgt een arbeidsvoorwaardengesprek. Kort daarna kun je een start maken in ons team!

Indien je meer informatie wenst, neem dan contact op met de afdeling HR via 043-608 88 80.

Contactgegevens

Tunnelweg 99
6372 XH Landgraaf
Nederland

Tel.: +31 (0)45 546 4343
E-mail: info@winselerhof.nl

Volg ons

Als chef van de Winselerhof is het een voorrecht om dagelijks samen met mijn gepassioneerde keukenteam te werken met de meest fantastische verse producten. Deze zijn ook vaak nog eens afkomstig van ons eigen prachtige landgoed of rechtstreeks uit Italië, dit werkt zeer inspirerend bij het maken van gerechten die wij serveren in ons Italiaans georiënteerde Restaurant Pirandello Raoul Goovaerts - Chef de Cuisine Winselerhof

Details van de vacature

 • Afdeling

  Keuken

 • Contractvorm

  Arbeidsovereenkomst op basis van 38 uur per week

 • Werktijden

  Wisselende diensten

 • Salaris

  (Aankomend) Chef de Partie
  Conform Horeca-CAO; afhankelijk van leeftijd, werkervaring en functieniveau, variërend tussen € 1.883,- en € 2.393,- bruto per maand (vanaf 21 jaar en ouder) op fulltime basis.

 • Opleidingseisen

  Minimaal afgeronde koksopleiding

 • Ervaring

  Enige jaren relevante keukenervaring

Solliciteer hier!

Interesse in deze functie? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Solliciteer!
 • Print pagina