Menu

Leerling (On hold)

Leerling (On hold)

Oostwegel Collection is op zoek naar leerlingen, die werkzaam zullen zijn in de keuken of bediening.

De werkzaamheden
Afhankelijk van je opleiding ga je als leerling aan de slag en met je opgedane ervaring werk je mee in het keuken- of bedieningsteam.

Wie zoeken wij? 
Wij zoeken een gedreven en gepassioneerde collega met een gezonde dosis enthousiasme en goede sociale vaardigheden. Vanwege het hoge serviceniveau dat wij in onze organisatie bieden ervaar je het als vanzelfsprekend om je werk op een gastvrije, vriendelijke en professionele manier uit te voeren. Onze medewerkers bepalen immers de sfeer en maken dat de gasten zich bij ons thuis voelen.

Wat vragen wij van jou?
Je bent ingeschreven als leerling bij een horeca opleiding en bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. Nog belangrijker is voor ons dat je je herkent in de begrippen; teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit. De werktijden zijn wisselend.

Wat bieden we jou?
Een afwisselende leerplek in een jonge en dynamische organisatie in een enthousiast team. Het bruto maandloon varieert afhankelijk van je leeftijd en opleiding (niveau). Ook hebben wij een uitgebreid pakket met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het werkrooster is twee weken vooraf bekend.

Interesse?
Stuur dan nu je sollicitatiebrief inclusief een recent CV naar de afdeling Human Resources of mail naar carriere@oostwegelcollection.nl

Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met een van de medewerkers van de afdeling HR tijdens kantooruren op telefoonnummer: +31 43 608 88 88.

Details van de vacature

 • Afdeling

  Keuken of F&B

 • Contractvorm

  Leerovereenkomst

 • Werktijden

  Wisselende diensten

 • Talenkennis

  Nederlands en Engels

 • Salaris

  Afhankelijk van leeftijd en opleiding

 • Opleidingseisen

  Ingeschreven als leerling bij een (horeca) opleiding

 • Ervaring

  Enige ervaring is een pré

Solliciteer hier

Heb je interesse in deze functie? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Solliciteer!
 • Print pagina