Menu

Sous-Chefkok | Château Neercanne

Sous-Chefkok | Château Neercanne

Wij zijn per 1 mei a.s. op zoek naar een enthousiaste creatieveling voor de functie van  Sous-Chefkok  met een passie voor koken en met een sterke drijfveer om zich hierin verder te ontwikkelen.

Ben jij ambitieus en wil jij samen met onze nieuwe Chef de Cuisine, Robert Levels, en zijn team gaan we werken aan het behalen van de gastronomische toppositie in Nederland en de Euregio.

Is het voor jou een uitdaging om te werken in een dynamisch en ambitieus keukenteam op de mooiste berg van Nederland? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Discovering the Unexpected
Het is onze missie om onze gasten te verrassen met het onverwachtse. Een bezoek aan ons château is een unieke ervaring waarbij alle zintuigen van de gast geprikkeld zullen worden. Inventiviteit staat bij ons voorop, oude favorieten geven we een moderne twist waarmee we continu streven naar vernieuwing. We zijn trots op onze unieke locatie en we werken constant aan het blijven boeien en verrijken van onszelf en anderen.

 

Als Sous-Chefkok bij Château Neercanne werk je met liefde voor het vak en maak je gebruik van mooie streekproducten, deels uit eigen tuin. Samen met de Chef de Cuisine en je collega Sous-Chef stuur je het enthousiaste team van koks en leerling-koks aan en zorg je er elke dag voor dat er hoogwaardige gerechten geserveerd worden in ons restaurant. In onze keuken is geen dag hetzelfde. Niet alleen bereid je dagelijks à la carte gerechten voor onze gasten, daarnaast ben je samen met de Chef de Cuisine verantwoordelijk voor de gehele brigade en bij zijn afwezigheid ben jij eindverantwoordelijk.

 

De werkzaamheden 

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • leidinggeven aan het keukenteam bij afwezigheid van de Chef de Cuisine;
  • indelen en toewijzen van werkzaamheden aan je collega’s;
  • presenteren van kwalitatief hoogstaande gerechten;
  • medewerkers coachen, begeleiden en inspireren zodat zij kunnen excelleren;
  • begeleiden van leerling-koks, keukenhulpen, stagiairs en andere (nieuwe) medewerkers;
  • bijdragen aan de vernieuwing van het menu, de ontwikkeling van recepten en de optimalisering van werkprocessen;
  • het toezien op een correcte en efficiënte communicatie tussen keuken en bediening;
  • toezien op de naleving van (veiligheids)voorschriften, onder meer op basis van arbo-wetgeving en HACCP-richtlijnen (Hazard Analysis and Critical Control Points);
  • vakinhoudelijke voorstellen doen aan de Chef de Cuisine;
  • beheren van de voorraad en plaatsen van bestellingen bij leveranciers;
  • assisteren taken als prijscalculatie en recept- of menu-aanpassing;
  • uitschrijven van (recept)instructies voor keukenmedewerkers.


De ideale kandidaat

Jij bent een creatieve vakman/-vrouw met een uitstekend smaakgevoel en productkennis. Je hebt een proactieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg gaat. Je bent een echte teamplayer die goed presteert in een ambitieuze omgeving.

Daarnaast verwachten wij van jou:

  • een afgeronde koksopleiding niveau 4 of gelijkwaardig niveau verkregen door relevante werkervaring;
  • minimaal 1 jaar leidinggevende ervaring in een soortgelijke functie en op een soortgelijk niveau;
  • ervaring in een restaurant bekroond met een of meerdere Michelinsterren en/of tenminste 16 punten Gault&Millau is een pré;
  • leermeesterdiploma SVH is een pré;
  • een commerciële instelling en een ‘hands-on’ mentaliteit.

 

Wat bieden wij jou? 

Geen dag is hier hetzelfde. Je gaat werken in een internationale omgeving, want de gasten komen uit alle hoeken van de wereld. Wij bieden je een salaris conform je ervaring en reiskostenvergoeding (afhankelijk van de reisafstand woon-werkverkeer). Wanneer je meer werkt dan je contracturen, worden deze uren bijgeschreven als tijd-voor-tijd. Je werkt in wisselende diensten, het rooster wordt altijd ruim twee weken van tevoren bekend gemaakt. Daarnaast ontvang je 20% personeelskorting in onze hotels en restaurants en korting op diverse collectieve zorgverzekeringen. Tevens zijn er interne en externe trainings- en doorgroeimogelijkheden middels onze eigen Talent Factory.

Onze leuke extra’s:

  • De Oostwegel Collection-personeelspas met diverse kortingen bij bedrijven in de regio;
  • Binnen ons familiebedrijf vieren wij samen jouw verjaardag en werkjubileum;
  • Een mooi kerstgeschenk;
  • Een spetterend personeelsfeest;
  • Mocht je ook benieuwd zijn naar onze andere huizen, dan bieden we je de mogelijkheid om waar nodig ingezet te worden in onze andere internationale hotels en restaurants.

 

Wil jij deze kans niet voorbij laten gaan? 

Ben jij die extra ster in het team van Château Neercanne die de gasten laat stralen van geluk? Stuur dan jouw motivatiebrief en een recent cv naar carriere@oostwegelcollection.nl. Binnen één week ontvang je bericht of je al dan niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Na een positief gesprek volgt een arbeidsvoorwaardengesprek. Kort daarna kun je een start maken in ons team!

Indien je meer informatie wenst, neem dan contact op met de afdeling HR via 043-608 88 80.

Details van de vacature

  • Afdeling

    Restaurant Château Neercanne

  • Contractvorm

    Arbeidsovereenkomst o.b.v. 38 uur per week

  • Werktijden

    Wisselende diensten tussen woensdag en zondag

  • Salaris

    Conform Horeca-CAO; een salaris afhankelijk van leeftijd, werkervaring en functieniveau, vanaf € 2.400,- bruto per maand (vanaf 21 jaar en ouder) op fulltime basis. 

  • Opleidingseisen

    Afgeronde MBO-Koksopleiding en SVH diploma(‘s) zijn vereist. BHV, Sociale Hygiëne en een leermeester diploma zijn een pre

  • Ervaring

    Meerdere jaren relevante keukenervaring in een vergelijkbare functie en op vergelijkbaar niveau.

  • Solliciteren

    Sollicitaties (voorzien van motivatiebrief en recent CV), evenals vragen, kun je uiterlijk 15 april richten aan de afdeling HR (e-mail: carriere@oostwegelcollection.nl) 

Solliciteer hier

Heb je interesse in deze functie? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Solliciteer!
  • Print pagina