Menu

Demi Chef de Rang | Château Neercanne (On hold)

Demi Chef de Rang | Château Neercanne (On hold)

In Maastricht, op de grens met België, ligt het terrassenkasteel Château Neercanne. Hier bezorgen ca. 60 collega’s onze gasten een onvergetelijke dag of avond. Het energieke team werkt met passie en plezier samen op deze unieke werkplek.

Wij zoeken per direct een: Demi Chef de Rang
Als Demi Chef de Rang werk je in het Restaurant van Château Neercanne. Je serveert heerlijke gerechten, adviseert de gasten en doet dit met de allerbeste service en de mooiste glimlach.

Contactgegevens

Von Dopfflaan 10
6213 NG Maastricht
Nederland

Tel.: +31 (0)43 325 1359
E-mail: info@neercanne.nl

Volg ons

Wie ben jij?
· Gastvrijheid zit in jouw DNA
· Je bent vlot in de omgang
· Je hebt ervaring in de bediening
· Je spreekt Nederlands, Engels en Duits

Wat ga je doen?
· Het bedienen van gasten
· Het adviseren in menu- en wijnkeuze
· Het inspelen op de behoeftes van gasten

Wat bieden wij jou?
Geen dag is hier hetzelfde. Je gaat werken in een internationale omgeving, want de gasten komen uit alle hoeken van de wereld. Wij bieden je een marktconform salaris en je ontvangt 20% personeelskorting in onze hotels en restaurants. Ook ontvang je korting op diverse collectieve zorgverzekeringen en zijn er interne en externe trainings- en doorgroeimogelijkheden middels onze eigen Talent Factory. Als je meer dan 20 km van het werk woont, ontvang je van ons reiskostenvergoeding.

Onze leuke extra’s:
· De Oostwegel-Collection-personeelspas met diverse kortingen bij bedrijven in de regio
· Binnen ons familiebedrijf vieren wij samen jouw verjaardag en werkjubileum
· Een mooi kerstgeschenk
· Een spetterend personeelsfeest

Onderstaande competenties vinden wij als bedrijf belangrijk. Elke medewerker dient over deze te beschikken, zodat onze medewerkers als individu, team en bedrijf succesvol kunnen zijn:
· Inlevingsvermogen
Hieronder verstaan wij: betrokken, sensitief en nieuwsgierig
· Uitstraling
Hieronder verstaan wij: plezier, representatief en gastvrij
· Actief
Hieronder verstaan wij: ondernemend, flexibel en creatief
· Fatsoen
Hieronder verstaan wij: transparant, integer en discreet

Gilbert von Berg
“Op Château Neercanne proberen we stap voor stap met het team ons product naar een hoger niveau te tillen” Gilbert, chef de cuisine Restaurant Château Neercanne

Details van de vacature

  • Afdeling

    F&B

  • Contractvorm

    38 uur per week

  • Werktijden

    Wisselende diensten

  • Salaris

    Conform Horeca-CAO, functiegroep 3 (€1471,29 – €1690,39)
    Afhankelijk van opleiding, leeftijd en werkervaring

  • Opleidingseisen

    Horeca opleiding is een pré

  • Ervaring

    Relevante werkervaring in een soortgelijke functie in het luxe segment

Solliciteer hier

Heb je interesse in deze functie? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Solliciteer!
  • Print pagina