Menu

Medewerker Front Office | Château St. Gerlach

Medewerker Front Office | Château St. Gerlach

MEDEWERKER FRONT OFFICE

Voor Château Sint Gerlach zijn wij op zoek naar een gastvrije Medewerker Front Office voor 32 uur per week.

 

De werkzaamheden
Dit is een unieke kans om het Front Office team te versterken op Château St. Gerlach, een landgoed vol herinneringen en in een unieke setting voor de ultieme gastbeleving. Naast de 114 kamers, suites en appartementen, verschillende restaurant-, Wellness- en vergaderfaciliteiten, wordt het Château omgeven door uitgestrekte parken, een wijngaard, kruidentuinen, bijenstallen, een boomgaard, een rozentuin en een kerk met fresco’s uit de 18e eeuw.

Als Medewerker Front Office rapporteer je aan de Manager Front Office. Het Front Office team streeft naar een optimale gastbeleving. Het uitdragen van dit hoge serviceniveau ervaar jij dan ook als vanzelfsprekend. Voor onze gasten ben je vaak het eerste aanspreekpunt. Je bent je hiervan bewust en je benadert en informeert de gasten op een gastvrije, vriendelijke en correcte manier. Je bent door je ervaring gewend om efficiënt en accuraat te werken.
De afdeling Front Office is het hart van de organisatie; je communiceert, zowel intern alsook extern, op een effectieve en duidelijke manier. Door je professionele werkhouding en je representatieve uitstraling voelen de gasten zich direct thuis, zoals dat hoort in een hotel in het topsegment. Het werken in teamverband voelt als vanzelfsprekend en hierdoor zijn teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit woorden die jou op het lijf geschreven zijn.


Wat vragen wij van jou?
Bij voorkeur heb je reeds ervaring op gedaan in een soort gelijke functie binnen de hotellerie. Vanwege het vele gastencontact beschik je over goede communicatieve eigenschappen en een spontane en open houding. Je beschikt naast een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift bij voorkeur ook over een goede mondelinge beheersing van de Duitse en Franse taal. Doordat je altijd dat extra stapje wil zetten om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen, laat je zien dat de gasten méér dan welkom bij ons zijn. Je bent bekend met MS Office en hebt kennis van en ervaring met Hotel Concepts/IDPMS is een pré.


Wat bieden wij jou?
Je komt terecht in een hecht en warm team binnen ons schitterende Château Sint Gerlach. Geen dag is hier hetzelfde en jij zorgt ervoor dat onze gasten een onvergetelijke tijd beleven in ons hotel. Verder bieden we jou:

 • Een salaris conform je ervaring;
 • Reiskostenvergoeding (afhankelijk van de reisafstand woon-werkverkeer);
 • Er zijn interne en externe trainings- en doorgroeimogelijkheden middels onze eigen Talent Factory;
 • Je ontvang 20% personeelskorting in onze hotels en restaurants en korting op diverse collectieve zorgverzekeringen.

We zijn een familiebedrijf. Zo vieren we samen jouw verjaardag en werkjubileum. Met kerstmis krijgt ieder personeelslid een mooi kerstgeschenk. Daarnaast organiseren we jaarlijks een spetterend personeelsfeest. Wanneer je werkt bij Oostwegel Collection krijg je tevens een Oostwegel Collection-personeelspas. Met deze pas krijg je diverse kortingen bij bedrijven in de regio.

 

Wil jij deze kans niet voorbij laten gaan?
Wil jij als Medewerker Front Office hét gezicht zijn voor onze gasten en hen een mooie tijd laten beleven bij Château Sint Gerlach?
Stuur dan jouw motivatiebrief en een recent cv naar carriere@oostwegelcollection.nl. Binnen één week ontvang je bericht of je al dan niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Na een positief gesprek volgt een arbeidsvoorwaardengesprek. Kort daarna kun je een start maken in ons team!

Indien je meer informatie wenst, neem dan contact op met de afdeling HR via 043-608 88 80.

 

Details van de vacature

 • Afdeling

  Front Office

 • Contractvorm

  Arbeidsovereenkomst op basis van 32 uur per week

 • Werktijden

  Wisselende diensten tussen 07.00 uur en 23.00 uur

 • Salaris

  Conform Horeca-CAO, een salaris afhankelijk van leeftijd en werkervaring vanaf €1880,- bruto (vanaf 21 jaar en ouder) op fulltime basis.

 • Talenkennis

  Kennis van de Nederlandse en Engels taal in woord en geschrift, kennis van de Franse en Duitse taal in woord is een pre

 • Opleidingseisen

  HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding HHS of gelijkwaardig

 • Ervaring

  Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in de luxe hotellerie in vergelijkbare functie

Solliciteer hier!

Heb je interesse in deze functie? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Solliciteer!
 • Print pagina