Menu

Supervisor Ontbijt | Château St. Gerlach

Supervisor Ontbijt | Château St. Gerlach

Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste Supervisor Ontbijt voor 32 uur per week.

 

De werkzaamheden

 De dag starten met een warme glimlach. Als Supervisor Ontbijt ben je verantwoordelijk voor een goed begin van de dag voor onze hotelgasten. Van het begin tot het einde ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de presentatie van de producten op het ontbijtbuffet en de service aan onze gasten.

 

 Je maakt deel uit van het ontbijtteam en rapporteert rechtstreeks aan de Manager Ontbijt. Het team, dat in het topsegment van de hotellerie opereert, streeft naar perfectie. Het bewaken én behouden van het hoge serviceniveau ervaar jij dan ook als vanzelfsprekend.

 

Zelf meewerken vind jij leuk. Daarnaast neem je de verantwoordelijkheid als leidinggevende wanneer de situatie daar om vraagt.

Je bent onder meer verantwoordelijk voor de operationele aansturing van het team, waaronder:

  • het indelen en toewijzen van werkzaamheden aan collega’s op een ispirerende en motiverende manier;
  • het ontvangen en placeren van gasten;
  • het raadplegen van de keuken bij uitzonderlijke wensen van gasten en
  • toezien op de naleving van voorschriften op het gebied van veiligheid, HACCP en werk- en presentatiemethoden

Daarnaast behoort het voorraadbeheer tot jouw takenpakket.

 

Wat vragen wij van je?

Werken in de horeca doe je met passie en plezier. De juiste combinatie vinden tussen service, persoonlijke aandacht en professionaliteit is essentieel in ons vak. Daarom vragen wij medewerkers met een liefde voor gastheerschap. De volgende eigenschappen worden daarom van je verwacht in de rol van Supervisor Ontbijt:

Je hebt 1-2 jaren werkervaring in een soortgelijke functie in het luxere segment van de hotellerie. Je bent in staat om medewerkers in beweging te krijgen en zorgt voor een goede werksfeer en motivatie. Door jouw manier van aansturen zorg je er voor dat het operationele proces soepel verloopt en dat jij en jouw team kunnen doen waar jullie goed in zijn: gasten verrassen en laten genieten van hun verblijf in ons hotel.

Je herkent je in de begrippen; teamspirit, enthousiasme, flexibiliteit en collegialiteit. Vanwege het veelvuldige contact met (inter-)nationale gasten, ben je communicatief vaardig, heb je een representatieve uitstraling en gepaste waarden en normen. Naast een gedegen kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord, is het een pré dat jij je in het Frans en in het Duits kunt uitdrukken.

De competenties die behoren bij deze functie zijn:

  • inlevingsvermogen
  • uitstraling
  • actief
  • fatsoen
  • gastgerichtheid
  • leidinggeven
  • stressbestendigheid

 

Wat bieden wij je? 

Wij hebben een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer vanaf 20 kilometer tot maximaal 40 kilometer enkele reis), collectieve (zorg)verzekeringen, een personeelspas waarmee je korting krijgt bij diverse bedrijven in de regio, deelname nationaal fietsproject/bedrijfsfitness, vergoeding studiekosten en trainingen en 20% korting op overnachtingen en Food & Beverage faciliteiten bij Oostwegel Collection.

 

We bieden je een afwisselende en uitdagende baan in een toonaangevend en dynamisch familiebedrijf, opererend in de top van de hotellerie, verdeeld over vier verschillende locaties. Wij geven medewerkers veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast zijn wij een sociale werkgever en hebben wij oor en oog voor onze mensen.

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

Tel.: +31 (0)43 608 8888
E-mail: info@stgerlach.nl

Volg ons

Details van de vacature

  • Afdeling

    F&B

  • Contractvorm

    Contract o.b.v. 32 uur per week

  • Werktijden

    Dagdiensten

  • Talenkennis

    Naast een gedegen kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord, is het een pré als jij je kunt uitdrukken in de Franse en Duitse taal.

  • Salaris

    Conform Horeca-CAO, functiegroep 4 (€1540,62 – €1769,43 bruto)
    Afhankelijk van werkervaring en opleiding

  • Opleidingseisen

    MBO werk- & denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding met relevante stage- en/of werkervaring

  • Ervaring

    1-2 jaren werkervaring in een soortgelijke functie in de luxe hotellerie is vereist

Soliciteer hier!

Heb je interesse in deze functie? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Solliciteer!
  • Print pagina