Menu

65e verjaardagsfeest Peter Harkema

Dit arrangement is volgeboekt!

Een feestelijke finale

Peter wordt op zondag 29 september a.s. 65 en viert dit moment graag met de vele gasten die hij in de afgelopen 35 jaar heeft mogen ontvangen en verzorgen.

Noem het een feestelijke finale of een “slotakkoord”, waar gastheerschap krachtheerschap wordt.
Nu het “Bedankt-&-tot-ziens-Neercanne-luncharrangement” al door een groot aantal gasten is genoten, en nog tot en met 31 augustus a.s. genoten gaat worden, vroeg Peter zich af of die feestelijke finale wel als afdoende ervaren gaat worden. Peter heeft dat gevoel gedeeld met zijn kinderen Marieke, Hein, Mathijs en hun partners en natuurlijk ook met zijn Ans. Zij waren het er direct over eens: “Dat moet je doen Pap! Iets organiseren op die zondag 29 september 2019 als je 65 wordt.”

Dus Peter organiseert met veel plezier een feestelijke middag namens het gezin, de medewerkers, zijn collegae en de familie Oostwegel.

Het arrangement

Peter: “Wij hebben onze leveranciers bereid gevonden om ons, als 35-jarige klant, 35% korting te verlenen op alles wat er die feestelijke middag beleefd, geserveerd en verzorgd gaat worden. De all-in prijs is wederom € 65,- per persoon en wij gaan voor 135% kwaliteit, smaak, ontspanning en plezier. Daar hebben wij zin in, samen met u. Ons gezin bestaat uit 5 gezinsleden en op die dag word ik 65. Wij gaan maximaal 5 x 65 gasten ontvangen en laten genieten.”

Als u ook zin en tijd heeft, kunt u onderstaande invulling van de middag en vroege avond verwachten:

  • 12.00 tot 13.00 uur: feestelijk ontvangst met een nazomertoost en hapjes op het terras.
  • 13.00 tot 16.00 uur: start Vriendenverjaardag met lunch aan “tables d’hôtes”.
  • 16.00 tot 19.00 uur: just have fun, dance, and party in de grottenlounge met entertainment.

Het wordt top!

Reserveren niet meer mogelijk! Arrangement is volgeboekt!

  • Print pagina