Menu

Bedankt-&-tot-ziens-Neercanne-luncharrangement

Bedankt-&-tot-ziens-Neercanne-luncharrangement

Nog 1 keer dan!

Op 1 september a.s. gaan Ans en Peter, na 35 fantastische jaren, Château Neercanne verlaten. Zij starten dan een nieuwe episode in hun leven en gaan wonen in het voormalige boswachtershuisje op 300 meter afstand van de ingang van het Château. Ook weer leuk. Zij gaan van het mooiste grootste huis van het Jekerdal naar het mooiste kleinste huis van het Jekerdal.

En al die mooie jaren hebben zij te danken aan die vele leuke en bijzondere gasten, die zij samen met hun teams, in al die jaren hebben mogen verzorgen. Het was altijd een feest. Om die reden willen Ans en Peter gedurende deze laatste maanden nog graag een speciaal luncharrangement met al die fijne gasten delen.

Samen dit leuke arrangement beleven?

Dit arrangement bestaat uit een bijzonder toostmoment. Peter serveert u graag persoonlijk het feestelijke aperitief. Een amuse volgt en vervolgens wordt er een wisselend 3-gangenmenu geserveerd dat afhankelijk is van wat de markt te bieden heeft. Bijpassende wijnen, water en als finale warme drankjes en friandises zijn inbegrepen.

Peter wordt 29 september a.s. 65 jaar en om die reden bieden wij deze all-in-lunch aan voor de speciale en feestelijke prijs van € 65,- per persoon. U gaat genieten van dat persoonlijke toostmoment, de wijn en de gezellige drankjes en zeker ook van de aandacht voor elkaar. Het zou super zijn om elkaar te ontmoeten. Deze eenmalige “Bedankt-&-tot-ziens-Neercanne-lunch” wordt geserveerd van dinsdag tot en met vrijdag.

Zin en tijd? Gewoon Peter bellen op 06-53 89 92 57 of per e-mail op p.harkema@neercanne.nl

Ans en Peter zouden het prachtig vinden om u te ontvangen en u een leuke middag Neercanne te laten beleven.

  • Print pagina