Menu

Fruits de Mer Experience

Fruits de Mer Experience in Lunchrestaurant l'Auberge

Wij nodigen u graag uit voor onze Fruits de Mer Experience op woensdag 1 mei 2019 in Lunchrestaurant l’Auberge. Met deze Fruits de Mer Experience openen wij het fruits de mer-seizoen en tevens het terras van de l’Auberge. Tijdens deze middag vertelt het team van de l’Auberge en onze fruits de mer-leverancier Reitsma Seafood, u graag alles over de vis, schaal- en schelpdieren van de fruits de mer die wij serveren.

Het arrangement

  • Ontvangst op 1 mei 2019 om 16.00 uur met aperitief en proeverij van oesters
  • Fruits de mer-plateau geserveerd met ons huisgemaakt zuurdesembrood
  • Dessert

€ 89,- p.p. incl. wijnen en tafelwaters.

Bij mooi weer vindt de Fruits de Mer Experience op het terras van de l’Auberge plaats. Bij slechte weersomstandigheden zullen wij de Fruits de Mer Experience in de grotten van het kasteel serveren. 

Wenst u andere wijnen geserveerd bij de fruits de mer of een éxtra glas Chablis bij de oesters dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Hiervoor rekenen wij wel een toeslag. 

Reserveren

Dit arrangement dient vooraf gereserveerd te worden. Wij ontvangen uw dieet- en/of allergiewensen graag vooraf. Deze kunt u telefonisch bij het maken van uw reservering doorgeven.

Reserveer via +31 43 325 13 59 of via info@neercanne.nl.

Kunt u op 1 mei 2019 niet aanwezig zijn, maar zou u onze fruits de mer wel graag een keer willen proeven? Wij serveren onze fruits de mer op woensdag en vrijdag. De Fruits de Mer Experience is alleen mogelijk op reservering. Wilt u op woensdag genieten van onze Fruits de Mer, dan ontvangen wij uw reservering graag uiterlijk op maandag. Mocht u op vrijdag willen genieten van dit arrangement dan kunt u reserveren tot woensdag.

  • Print pagina