Menu

Lunch in de tuin

De ‘Secret Garden’ van L'Auberge de Neercanne

Vier Food for Change met ons op 1 en 2 oktober in de Secret Garden.

Als lid van Relais & Châteaux werken we samen met Slow Food International, een groene organisatie die zich inzet voor goed, schoon en eerlijk eten voor iedereen. Wij zetten ons in om de biodiversiteit te beschermen en het lokale erfgoed en de natuurlijke omgeving te behouden. Dit doen we door te koken met lokale en seizoensgebonden producten, om zo onze ecologische ‘footprint’ te verkleinen en lokale boeren te ondersteunen.

Ga met ons mee tijdens deze unieke ervaring om de herfstoogst en het natuurlijke wonder van de tuin te vieren. Chef de Cuisine Raymond Remmen zal amuses en een 4-gangenmenu bereiden met zijn ‘Food for Change-ingrediënt’: knolselderij. Hij haalt het grootste deel van de ingrediënten voor deze lunch uit de tuin van het landgoed.Andere ingrediënten haalt hij bij lokale leveranciers. Proef wat we verbouwen, leer van ons team en ervaar hoe we onze oogst van tuin naar tafel brengen.

De prijs begint bij € 49, – per persoon. Voeg onze drankencombinatie (aperitief, water, wijnen en koffie) toe voor € 40,- extra per persoon.
Reserveer via +31 43 325 13 59 of via info@neercanne.nl. Deze lunches vinden plaats op 1 en 2 oktober, ontvangst tussen 15.00 tot 15.30 uur.

*Voor meer over Food for Change, lees het officiële persbericht onderaan deze alinea.

Voor vragen met betrekking tot grotere gezelschappen, of voor het reserveren van een besloten lunch/ diner of feest in de geheime tuin, mail dan naar: info@neercanne.nl

Sfeerimpressie

  • Print pagina