Truffelrisotto Restaurant Château Neercanne

Culinaire arrangementen

Menu Prestige

Culinair 7-gangen menu met prachtige seizoenproducten. €105,- p.p.
Lees meer Lees meer  > Menu Prestige

Een prachtig maandelijks wisselend 7-gangen menu met seizoenproducten in Restaurant Château Neercanne. 

De parel van culinaire creaties, samengesteld door ons team van bevlogen koks, onder leiding van chef de cuisine Hans Snijders en Jr. chef de cuisine Gilbert Von Berg.

Dit menu bestaat uit de volgende gerechten: voor, tussen, tussen, tussen, hoofd, kaas en een dessert. 

7-gangen Menu Prestige € 105,- p.p. 
Begeleidende wijnen € 58,50 p.p 

Het Prestige Menu is van dinsdag t/m zondag als lunch - en diner menu te bestellen. De lunch graag vóór 13.30 uur en tijdens het diner vóór 20.30 uur.

Reserveer nu online of via +31 43 325 13 59 of via info@neercanne.nl


info@neercanne.nl

">

Scharrellunch 'nieuwe stijl'

Zelfgeschonken dranken incl. aperitief, warme en koude gerechten & dessert € 65,- p.p.
Lees meer Lees meer  > Neercanne


Elk eerste zondag van de maand organiseert Château Neercanne een speciale pottenkijkers-lunch voor de hele familie in de grottenzaal van het kasteel. Dit concept kan u bekend in de oren klinken, de traditionele scharrellunch is namelijk in een nieuw jasje gestoken. De scharrellunch wordt verzorgd vanuit de keuken van de L'Auberge. 

De 'spelregels' van de Scharrellunch zijn:

  • Tussen 12.00 en 12.30 uur geeft u acte de présence op Château Neercanne.
  • U bent uw eigen gastvrouw/gastheer en schenkt uw eigen aperitief.
  • Vervolgens neemt u plaats aan tafel. Het voorgerecht wordt op tafel gepresenteerd in de vorm van “shared starters”.
  • Daarna wordt u verzocht om zelf uw hoofdgerecht in de keuken af te halen. Ouderwets pottenkijken is dus toegestaan!
  • Het dessert wordt aan tafel gepresenteerd als zijnde “shared desserts”.
  • Uw drankjes schenkt u die middag ook zelf in. U kunt kiezen tussen witte wijn, rode wijn, tafelwater, frisdranken of een vers getapt biertje.
  • Na de lunch verzorgen wij een kopje koffie of thee met garnituur.

Aanvullende informatie:
Wij ontvangen u tussen 12.00 en 12.30 uur. De lunch eindigt omstreeks 16.00 uur.
€ 65,- p.p.
€ 35,- p.p. voor kinderen onder de 15 jaar

Het aperitief, de driegangenlunch, uw drankjes tijdens de lunch en de koffie of thee met garnituur zijn inbegrepen.

Gezelschappen vanaf 15 Personen verzorgen wij ook graag op een andere zondag in maand.

Reserveren is noodzakelijk.
Reserveren kan via +31 43 325 13 59 of via info@neercanne.nl en wel tot twee dagen voorafgaand aan de lunch. 

Naast dit arrangement bent u ook in Restaurant Château Neercanne van harte welkom voor een reguliere lunch. 

Op 14 mei i.v.m. moederdag serveren wij ook een Scharrellunch.


info@neercanne.nl en wel tot twee dagen voorafgaand aan de lunch. 

Naast dit arrangement bent u ook in Restaurant Château Neercanne van harte welkom voor een reguliere lunch. 

Op 14 mei i.v.m. moederdag serveren wij ook een Scharrellunch.

">

Maak kennis met Chef Raymond

Heerlijk seizoensgerecht met een glas bijpassende wijn of bier € 21,87 p.p.
Lees meer Lees meer  >

Maak kennis met Raymond Remmen, dé nieuwe chef-kok van lunchrestaurant de L’Auberge. 

Iedere maand serveren Raymond Remmen en zijn rechterhand Fadma Tourmine een speciaal gerecht, gastheer Leo Smeijers zorgt voor een bijpassend glas wijn of bier.

De l ‘Auberge special wordt van maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur persoonlijk door de chef-kok geserveerd. Dan is de kennismaking er meteen!

€ 21,87 p.p. 
Reserveer nu online of via +31 43 325 13 59 of via info@neercanne.nl

Wist je dat chef-kok Raymond Remmen een (top)atleet is? Zo neemt hij deel aan de Iron Man Triatlon Maastricht, is atletiek zijn grote hobby en bakt hij om die reden zijn eigen brood! 


De l ‘Auberge special wordt van maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur persoonlijk door de chef-kok geserveerd. Dan is de kennismaking er meteen!

€ 21,87 p.p. 
Reserveer nu online of via +31 43 325 13 59 of via info@neercanne.nl

Wist je dat chef-kok Raymond Remmen een (top)atleet is? Zo neemt hij deel aan de Iron Man Triatlon Maastricht, is atletiek zijn grote hobby en bakt hij om die reden zijn eigen brood! 

">