Menu

L’Auberge special

Maak kennis met chef Raymond

Heerlijk seizoensgerecht met een glas bijpassende wijn of bier.

Maak kennis met...

…Raymond Remmen, dé chef-kok van lunchrestaurant de L’Auberge.

Iedere maand serveren Raymond Remmen en zijn rechterhand Fadma Tourmine een speciaal gerecht, gastheer Leo Smeijers zorgt voor een bijpassend glas wijn of bier.

Reserveer via +31 43 325 13 59 of via info@neercanne.nl

Tijden

De l ‘Auberge special wordt van maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur persoonlijk door de chef-kok geserveerd.

Op zondag is Lunchrestaurant l’Auberge ook geopend! De kaart is dan iets beperkter. U kunt binnenlopen voor een kop koffie of thee eventueel met gebak, een glas wijn of een speciaal bier met heerlijke (wandel) gerechten.

€ 24,- p.p.

Wist je dat?

Chef-kok Raymond Remmen een (top)atleet is? Zo neemt hij deel aan de Iron Man Triatlon Maastricht, is atletiek zijn grote hobby en bakt hij om die reden zijn eigen brood!

Andere arrangementen

  • Print pagina