Menu

L’Auberge special

Maak kennis met chef de cuisine Raymond Remmen

Laat u verrassen door chef de cuisine Raymond Remmen met een heerlijk seizoensgerecht met een glas bijpassende wijn of bier.

Iedere maand serveren chef de cuisine Raymond Remmen en zijn rechterhand Fadma Tourmine een speciaal seizoensgebonden gerecht, gastheer Leo Smeijers en zijn team zorgen voor een bijpassend glas wijn of bier.

Reserveer via +31 43 325 13 59 of via info@neercanne.nl

Tijden

De l‘Auberge special wordt van maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur persoonlijk door de chef de cuisine geserveerd.

Op zondag is Lunchrestaurant l’Auberge ook geopend! De kaart is dan iets beperkter. U kunt binnenlopen voor een kop koffie of thee eventueel met gebak, een glas wijn of een speciaal bier met heerlijke (wandel)gerechten.

€ 24,- p.p.

Team Lunchrestaurant l'Auberge

Andere arrangementen

  • Print pagina