Menu

Verrassend l’Auberge

Lunchen tussen de wijnen

Lunchrestaurant l’Auberge krijgt een opfrisbeurt en daarom nodigt het team van de l’Auberge u uit voor een bijzondere ervaring. In de periode van 19 februari t/m 1 maart 2019 opent de l’Auberge een pop-up lunchrestaurant in de wijnkelders van het château. Het belooft een unieke, once-in-a-lifetime experience te worden, die u absoluut niet wilt missen. Er zijn maar een beperkt aantal tafels beschikbaar, dus reserveer snel!

Het arrangement

In de periode van 19 februari t/m 1 maart 2019 serveren wij een vastgesteld 3- of 4-gangenmenu. Deze lunch serveren wij tussen 12.00 en 16.00 uur.

De prijs van het 3-gangenmenu bedraagt: € 37,- p.p.
De prijs van het 4-gangenmenu bedraagt: € 42,50 p.p.

Bijpassende huiswijnen: € 20,- p.p.
Bijpassende speciaalwijnen: € 31,- p.p.

Reserveer uw lunch tussen de wijnen

Dit arrangement dient vooraf gereserveerd te worden. Wij ontvangen uw dieet- en/of allergiewensen graag vooraf. Deze kunt u telefonisch bij het maken van uw reservering doorgeven.

Het arrangement is te reserveren in de periode van 19 februari t/m 1 maart 2019. Op 22 februari 2019 en de weekenden is de l’Auberge gesloten. Op woensdag 6 maart 2019 heten wij u van harte welkom in de vernieuwde l’Auberge.

Vrijdag 1 maart is de lunch volgeboekt.

Reserveer via +31 43 325 13 59 of via info@neercanne.nl.

Het lunchmenu

Bekijk het menu

Extra informatie

  • Rolstoeltoegankelijkheid

    Het pop-up restaurant is niet rolstoeltoegankelijk. Om het restaurant te bereiken zullen er een aantal traptredes gelopen moeten worden.

  • Setting

    Het pop-up restaurant is verdeeld over twee verschillende ruimtes. De eerste ruimte is betegeld. In de tweede ruimte ligt er mergelzand als ondergrond. Wij raden u dan ook aan om leren schoenen te dragen.

Sfeerimpressie

L'Auberge
l'Auberge
l'Auberge
  • Print pagina