{{ activeMainItem }}

Sluiten

Adres

Château Neercanne
Von Dopfflaan 10
6213 NG Maastricht
Nederland

Contact

tel. +31 (0)43 325 1359
info@neercanne.nl

Follow us on social media

Your Stay Your Way Château Neercanne

Your stay your way

Boek drie opeenvolgende nachten met ontbijt in het bekroonde Château Neercanne en ontvang €100 tegoed* om te besteden aan eten en drinken tijdens je verblijf. Of je nu kiest voor een heerlijk diner, een heerlijk drankje of het verkennen van het omringende landschap, geniet van de schoonheid van de herfst en winter in Zuid-Limburg.

*Bekijk de voorwaarden onderaan de pagina

Château Neercanne

Ontdek het enige terrassenkasteel in Nederland. Château Neercanne biedt een panoramisch uitzicht over de Jekervallei en staat op de grens tussen twee landen: België en Nederland. Geniet van een diner bij de sterrenrestaurant Restaurant Château Neercanne of ga voor een overheerlijke lunch bij Bib Gourmand bekroond L’Auberge. Château Neercanne is het perfecte decor voor een uitzonderlijke ervaring.

Voorwaarden

Alleen geldig bij een verblijf van minimaal 3 doordeweekse nachten. De overnachtingsprijs is inclusief ontbijt.

Het tegoed van € 100,- kunt u tijdens uw verblijf besteden in het hotel en is niet inwisselbaar voor contant geld, extra overnachtingen of verblijfsheffing. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen en is niet geldig voor bestaande reserveringen of groepsreserveringen. Te boeken op basis van beschikbaarheid.

Boek nu

Boek Your Stay Your Way Château Neercanne bij Château Neercanne