Menu

 Château Neercanne x Zuyd Craft  

 D’Artagnan Bière du Brut 

Château Neercanne staat bekend om de rijke culturele en culinaire traditie. Zuyd Craft, een jonge, vooruitstrevende brouwerij uit Maastricht staat bekend om het produceren van verrassende, experimentele bieren.

De gedeelde passie voor duurzaamheid, innovatie en vakmanschap kwam samen in de lancering van D’Artagnan Bière du Brut, een bier gemaakt voor de avonturiers onder ons. Dit gedurfde en originele bier wordt gebrouwen met zuivere, lokale ingrediënten en Champagnegist.

Contactgegevens

Von Dopfflaan 10
6213 NG Maastricht
Nederland

Tel.: +31 (0)43 325 1359
E-mail: info@neercanne.nl

Volg ons

D'Artagnan

De beroemde Musketier van de Franse Koninklijke Garde, genaamd D’Artagnan, was de inspiratiebron voor deze samenwerking. In 1673 was Château Neercanne hoogstwaarschijnlijk een Hospice voor de Franse Koninklijke Garde tijdens het Beleg van Maastricht. Volgens de legende is D’Artagnan gesneuveld bij de Tongerense poort, op een steenworp afstand van de huidige locatie van Zuyd Craft. Ons nieuwe bier ‘D’Artagnan’ is een eerbetoon aan deze beroemde musketier.

D’Artagnan Bière du Brut zal zijn rijping ondervinden in de grotten van Château Neercanne, waarbij de ontwikkeling van de florale tonen, kruiden en zoete honing, ervoor zal zorgen dat het bier zijn smaken nog beter naar voren laat komen.

Momenteel is dit bier in beperkte oplage beschikbaar voor gasten die Château Neercanne bezoeken en later deze zomer zal het bier ook voor thuis online te bestellen en af te halen zijn.

 

A bubble of surprise at home

Ga thuis op een avontuurlijke reis met de gedurfde smaak van D’Artagnan Bière du Brut. Klik hieronder om via onze partner Zuyd Craft dit bruisende Champagnebier te bestellen. Bij uw bestelling ontvangt u een voucher die u iedere eerste zaterdag van de maand tussen 11.00 en 12.00 uur kunt inwisselen bij de receptie van Château Neercanne.

Deel hoe u geniet van D’Artagnan Bière du Brut op social media met #OCmemories.

Bestel hier uw D'Artagnan Bière du Brut
  • Print pagina
Sluiten