Menu

Château Neercanne x Zuyd Craft 

d’artagnan bière du brut 

Château Neercanne staat bekend om de rijke culturele en culinaire traditie. Zuyd Craft, een jonge, vooruitstrevende brouwerij uit Maastricht staat bekend om het produceren van verrassende, experimentele bieren.

De gedeelde passie voor duurzaamheid, innovatie en vakmanschap kwam samen in de lancering van D’Artagnan Bière du Brut, een bier gemaakt voor de avonturiers onder ons. Dit gedurfde en originele bier wordt gebrouwen met zuivere, lokale ingrediënten en Champagnegist.

Contactgegevens

Von Dopfflaan 10
6213 NG Maastricht
Nederland

Tel.: +31 (0)43 325 1359
E-mail: info@neercanne.nl

Volg ons

d'artagnan

De beroemde Musketier van de Franse Koninklijke Garde, genaamd D’Artagnan, was de inspiratiebron voor deze samenwerking. In 1673 was Château Neercanne hoogstwaarschijnlijk een Hospice voor de Franse Koninklijke Garde tijdens het Beleg van Maastricht. Volgens de legende is D’Artagnan gesneuveld bij de Tongerense poort, op een steenworp afstand van de huidige locatie van Zuyd Craft. Ons nieuwe bier ‘D’Artagnan’ is een eerbetoon aan deze beroemde musketier.

D’Artagnan Bière du Brut zal zijn rijping ondervinden in de grotten van Château Neercanne, waarbij de ontwikkeling van de florale tonen, kruiden en zoete honing, ervoor zal zorgen dat het bier zijn smaken nog beter naar voren laat komen.

Momenteel is dit bier in beperkte oplage beschikbaar voor gasten die Château Neercanne bezoeken en later deze zomer zal het bier ook voor thuis online te bestellen en af te halen zijn.

A bubble of surprise at Christmas

Ga thuis op een avontuurlijke reis gedurende de kerstdagen met de gedurfde smaak van D’Artagnan Bière du Brut of geef deze bijzondere reis met de 5 unieke jaargangen cadeau om in 2025 af te halen. Ga voor de ‘Ready to party package’ voor een feestelijk verpakte 1 fles D’Artagnan Bière du Brut met 2 bijpassende glazen en viltjes om tijdens deze feestdagen al van dit avontuurlijke bier te genieten. Kies voor de ‘Maturing Package’ voor de unieke rijpingskist met daarin alle 5 unieke en karakteristieke jaargangen D’Artagnan Bière du Brut.

Bij uw bestelling ontvangt u een voucher die u voor het ‘Ready to party package’ op donderdag 18 december tussen 11.00 en 12.00 uur kunt inwisselen bij de receptie van Château Neercanne. De ‘Maturing Package’ is met de voucher af te halen in 2025 wanneer alle 5 bieren klaar zijn om onze wijnkelder in de grotten te verlaten.

*Van beide kerstcadeaus is een gelimiteerde oplage beschikbaar, dus twijfel niet en zorg dat u deze onder uw kerstboom kunt leggen.

Deel hoe u tijdens de kerstdagen geniet van D’Artagnan Bière du Brut op social media met #OCMemories.

Bestel hier uw D’Artagnan Bière du Brut
  • Print pagina