Menu

Neercanne Family Meal To Go

From our Family to Yours

We hebben ons restaurant tijdelijk omgetoverd tot een drive-through, met Neercanne Family Meals die wekelijks wisselen.

Elke maandag zullen we onze nieuwe Family Meal delen. De gerechten zijn van donderdag t/m zaterdag tussen 17:00 – 19:00 uur af te halen bij Château Neercanne. Bestellingen worden geaccepteerd tot 16.00 uur op de dag van afhalen. Beperkt aantal meals beschikbaar.

Contactgegevens

Von Dopfflaan 10
6213 NG Maastricht
Nederland

Tel.: +31 (0)43 325 1359
E-mail: info@neercanne.nl

Volg ons

3 t/m 5 december

WEKELIJKSE NEERCANNE FAMILY MEAL

Alle gerechten worden volledig bereid, zodat uw diner thuis binnen een handomdraai op tafel staat (instructies worden verstrekt bij het afhalen).
Huisgemaakte soep, zuurdesembrood met kefirboter, dessert en wijnen zijn beschikbaar als aanvulling op uw Family Meal.
Helaas kunnen wij bij deze gerechten geen rekening houden met allergieën of dieetwensen.

Het gerecht van de week:
Donburi met gemarineerde zalm 
€ 14,95 p.p.

Toen ik in München stage liep bij een designbureau, werkte ik lange dagen van ’s morgens vroeg tot na middernacht. Ik had zelden de kans om thuis te eten, laat staan zelf te koken. Ik bezocht daar op een gegeven moment rond het middaguur een oosterse supermarkt uit nieuwsgierigheid om te zien welke andere producten dan thuis, daar beschikbaar waren. Tot mijn verbazing waren de gangpaden van de supermarkt volgebouwd met statafels met daarop allemaal potjes en flesjes met verschillende smaakmakers. Aan die tafels stond men met stokjes en keramische lepeltjes uit een plastic kom een maaltijd te eten. Bij de kassa bleek dat je tweemaal per dag, voor nog geen vijf euro kon kiezen tussen twee rijstgerechten om daar op te eten. Al snel kwam ik hier elke middag- en avondpauze om te eten.  Wanneer je iets bestelde, riep men vanaf de kassa naar een klein keukentje achter in de zaak de bestelling door vervolgens werd daar alles vers bereid. Het herinnerde me aan mijn reis naar Chengdu, waar ik ook eten bestelde zonder te weten wat ik kreeg en dit staand, of zittend op een klein plastic krukje at tussen vreemden.  

Na het afronden van mijn stage ben ik ook het simpele, oosterse eten dat men daar bereidde ook thuis gaan maken en later ook op NeercanneDonburi is daar een goed voorbeeld van. Met gestoomde en gemarineerde sushi-rijst als basis, kijken wat er op dat moment voorhanden is en daarmee een simpele, gezonde maaltijd bereiden. Zo maak ik Donburi ook graag met ‘karaage’-kip of ‘kakuni’ (Japans gemarineerd buikspek). Daarbij associeer ik het eten uit een diepe kom nog altijd met mijn stage in Duitsland of vakantie naar China”  

Cas Driessen, Chef de partie

Klik hier om nu te bestellen

WIJN-MENU

Probeer onze Sommelier-selectie die wordt aangeboden bij onze wekelijkse Family Meal! Onze sommelier selecteert wijnen die passen bij de specifieke Family Meal, dus maak uw gerecht compleet met deze heerlijke toevoeging.

Heeft u interesse in wijnen die niet beschikbaar zijn in de “check-out” toe te voegen aan uw eigen wijnkelder of aan de Family Meal van de avond? Stuur dan een e-mail naar onze sommelier Rick van Kerkhoff, via info@neercanne.nl.

Er is een beperkt aantal wijnen beschikbaar in het “check-out” -gedeelte wanneer u een Family Meal bestelt. Neem voor alle andere wijnen op onze wijnkaart contact op met Rick. Wij ontvangen alle wijnbestellingen graag voor 16.00 uur op de dag van afhalen.

OVER NEERCANNE FAMILY MEALS

Neercanne Family Meals is ontstaan uit het gekoesterde moment dat het team samenkomt voordat de avonddienst begint. Teamleden bereiden dan hun favoriete gerechten en laten hun Neercanne-familie proeven van hun eigen familiecultuur en tradities. We bieden wekelijks deze maaltijden aan. Deze bestaan uit onze favoriete gerechten waar wij mooie herinneringen aan hebben met onze familie en dierbaren.

BUY ONE, FEED ONE

Voor elke verkochte maaltijd doneert Château Neercanne een maaltijd aan een gezin in nood, in samenwerking met Voedselbank Limburg.

Deel online hoe u geniet van onze Family Meals met #OCatHome

  • Print pagina