Menu

Neercanne Family Meal To Go

From our Family to Yours

We hebben ons restaurant tijdelijk omgetoverd tot een drive-through, met Neercanne Family Meals die wekelijks wisselen.

Elke maandag zullen we onze nieuwe Family Meal delen. De gerechten zijn van donderdag t/m zondag tussen 17.00 – 19.00 uur af te halen bij Château Neercanne. Bestellingen worden geaccepteerd tot 16.00 uur op de dag van afhalen. Beperkt aantal meals beschikbaar.

Contactgegevens

Von Dopfflaan 10
6213 NG Maastricht
Nederland

Tel.: +31 (0)43 325 1359
E-mail: info@neercanne.nl

Volg ons

11 t/m 14 maart

WEKELIJKSE NEERCANNE FAMILY MEAL

Alle gerechten worden volledig bereid, zodat uw diner thuis binnen een handomdraai op tafel staat (instructies worden verstrekt bij het afhalen).
Huisgemaakte soep, zuurdesembrood met kefirboter, dessert en wijnen zijn beschikbaar als aanvulling op uw Family Meal.
Helaas kunnen wij bij deze gerechten geen rekening houden met allergieën of dieetwensen.

Het gerecht van de week:

Pappardelle met truffel, bospaddenstoelen, parmezaanse kaas en salade 

€ 14,95 p.p.

Een goed pastagerecht is voor mij een simpel gerecht, maar ook een gerecht boordevol smaak. Vroeger toen ik klein was, gingen we op vrijdag na school altijd naar opa en oma. Oma maakte altijd een overheerlijke pasta, die wij samen opatenzittend bij de open haard. Deze herinnering om hier samen van te genieten, is de reden waarom ik dit gerecht deze week aan jullie presenteer. 

Philippe Meesters, Leerling Kok

Klik hier om nu te bestellen

WIJN-MENU

Probeer onze Sommelier-selectie die wordt aangeboden bij onze wekelijkse Family Meal! Onze sommelier selecteert wijnen die passen bij de specifieke Family Meal, dus maak uw gerecht compleet met deze heerlijke toevoeging.

Heeft u interesse in wijnen die niet beschikbaar zijn in de “check-out” toe te voegen aan uw eigen wijnkelder of aan de Family Meal van de avond? Stuur dan een e-mail naar onze sommelier Rick van Kerkhoff, via info@neercanne.nl.

Er is een beperkt aantal wijnen beschikbaar in het “check-out” -gedeelte wanneer u een Family Meal bestelt. Neem voor alle andere wijnen op onze wijnkaart contact op met Rick. Wij ontvangen alle wijnbestellingen graag voor 16.00 uur op de dag van afhalen.

OVER NEERCANNE FAMILY MEALS

Neercanne Family Meals is ontstaan uit het gekoesterde moment dat het team samenkomt voordat de avonddienst begint. Teamleden bereiden dan hun favoriete gerechten en laten hun Neercanne-familie proeven van hun eigen familiecultuur en tradities. We bieden wekelijks deze maaltijden aan. Deze bestaan uit onze favoriete gerechten waar wij mooie herinneringen aan hebben met onze familie en dierbaren.

  • Print pagina