Trouwen bij Château Neercanne

Voorbeelddag

Wettelijk huwelijk

Het wettelijk huwelijk kan op Château Neercanne voltrokken worden. Graag geven wij u hierover meer informatie.

Ontvangst

U zou na het voltrekken van het wettelijk huwelijk kunnen denken aan een ontvangst met de familie, beste vrienden en bruidspersoneel. Wij serveren koffie, thee en volgens een eeuwenoude traditie  hoort daar het aansnijden van de bruidstaart bij.

Wij serveren voor extra notering ook sandwiches met zalm, kaas of ham.

Daarna is het tijd voor het maken van foto’s. In en rond het Château treft u de mooiste decors aan voor een geslaagde bruidsreportage. Zoals de wijnkelder in de mergelgrotten en het grote terras van het Château zijn heel geschikt om romantische foto’s te maken.

Wij kunnen u adviseren in uw keuze voor een erkende bruidsfotograaf die alle fotogenieke plekjes van het Château kent. Tijdens deze fotosessie worden uw bruidsgasten door ons verzorgd.

Receptie

Het Château beschikt over meerdere ruimtes en zalen waar u de receptie kunt organiseren. De ruimtes hebben ieder een eigen sfeer en kunnen allen verschillend worden ingericht.

De drankjes worden à volonté geschonken. Wij serveren daar amuses gueules bij, u kunt rekening houden met 3 à 4 hapjes per persoon maar dit kunt u zelf aanpassen naar eigen wens.

Met mooi weer verzorgen we uw receptie op het grote terras voor het Château. Laten we het niet hopen, maar mocht het onverhoopt te koud of regenachtig zijn, dan vormt de Carrière Poswick/Orangerie een uitstekend alternatief.

Avondprogramma

U gaat aan het laatste en waarschijnlijk het meest leuke gedeelte van uw huwelijksdag beginnen! U kunt kiezen voor een swingend feest, een stijlvol diner of een combinatie van buffetten. Het feest, het diner of een combinatie ervan kunnen wij geheel naar uw eigen wens organiseren.

Stijlvol diner

De eerste mogelijkheid is een stijlvol diner. U kunt kiezen voor een 4 of 5 gangen menu dat chef kok Hans Snijders en zijn keukenteam voor u bereidt.

Swingend huwelijksfeest

De tweede keuze is een swingend huwelijksfeest in de Carrière Poswick/Orangerie. Het accent ligt hierbij op het feest. De muziekkeuze ligt helemaal bij u maar wij kunnen u bij die beslissing ter zijde staan. De drankjes verzorgen wij à volonté.

Wij kunnen tijdens de avond een buffet voor uw gasten serveren.

Feestelijk buffetdiner

De derde mogelijkheid is een feestelijk buffetdiner. Het accent ligt ook op het feest, maar het culinaire gedeelte krijgt grote aandacht. De drankjes verzorgen wij à volonté. Het culinaire gedeelte wordt vanaf buffetten gepresenteerd.

 Overnachten

Château Neercanne beschikt niet over hotelfaciliteiten. Hiervoor kunnen wij u doorverwijzen naar de hotels van de Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants, deze hotels passen geheel in de sfeer en entourage van Château Neercanne.