Zakelijke arrangementen

Zakelijke arrangementen

Vergadergenot “au Château”

Bijzonder vergaderarrangement incl. lunch en diner € 95,- p.p.
Lees meer Lees meer  >

Dit speciale vergaderarrangement bestaat uit 5 momenten. Beleef de 3 torentjes en meer van het Château en geniet van het vergadergenot, dat u  “au Château” kunt gaan meemaken. 

Stel u heeft een Managementteam of Raad van Bestuur of “vul het maar in groepje” van 8 personen. Die 8 personen gaan iets origineels beleven. Even volledig “Out of the Box”. 

Graag ontvangen wij de vergaderaars vanaf bijvoorbeeld 9.00 uur in het eerste Torentje van de Auberge, het oudste deel van Château Neercanne. Koffie, thee en frisdrank met iets lekkers van de Belgische Bakker uit Kanne staan voor u klaar. Deel 1 van de meeting kan nu starten.

Vervolgens wordt Torentje de Gulden bezocht. Hier start deel 2 van de meeting. Ons keukenteam brengt u om 12.00 uur in Torentje de Gulden de lunch; royale belegde bruine boerenboterhammen en gebakken grotchampignons, zachte roomsaus en met tuinkruiden, die de chef in de Neercanne “Geur, Kleur en Smaak tuin" vers “geoogst” heeft.

Na de lunch start deel 3 van het vergadergenot. Wij nodigen u uit om naar de wijnkelders te komen. De Cru’s vormen daar het decor van uw vergadering.

Deel 4: Om 17.30 uur eindigt uw meeting met een aperitief in het wijntorentje. Het torentje waar de “Mise en Bouteille” Neercanne wijn gevinifieerd wordt. Directeur Peter Harkema vertelt u graag in 10 minuten over zijn 31 jarige jubileum als “Meneercanne”.

Aansluitend gaan de de vergaderaars (zijn nu disgenoten) genieten van deel 5. Het 4-gangenmenu met feestelijke drankjes.

Dit arrangement is op weekdagen (m.u.v. maandag) beschikbaar voor een all-in prijs van
€ 95,- p.p. 

Voor meer informatie en reserveren: +31 43 325 13 59 of info@neercanne.nl


info@neercanne.nl

">