Menu

Culinaire wijnavond

Culinaire wijnavond

Op zaterdag 5 oktober bent u van harte welkom in Restaurant Château St. Gerlach voor een culinaire avond met in de spotlights de Oostenrijkse wijnen van Walter Skoff, die in 2017 wereldkampioen werd tijdens het Concours Mondial du Sauvignon met zijn Sauvignon Blanc 2015 van Wijngaar Kranachberg.
De avond wordt in samenwerking met Mario Tertschnig wine georganiseerd.

Chef de cuisine Guido Le Bron de Vexela heeft zich deze avond laten inspireren door de mooie Oostenrijkse wijnen die door Mario Tertschnig wine zijn geselecteerd.

Om 19.00 uur wordt u ontvangen met een aperitief en amuse.
Aansluitend serveren wij een 5-gangenmenu met bijpassende Oostenrijkse wijnen en koffie na.

De all-in prijs bedraagt € 110,- p.p.

Reserveren is noodzakelijk.
Reserveren is mogelijk via +31 (0)43 608 88 88 of info@stgerlach.nl

Wie is Walter Skoff

Walter Skoff is de vierde generatie van de familie die wijn verbouwt op de steile, zuidelijke hellingen van de Südsteiermark. Na meer dan 30 jaar onder leiding van Walter is het wijngoed een absoluut pronkstuk van de streek, met nationale en internationale erkenning.

Het familie-credo “Wein ist Leben, unser Leben ist Wein” weerspiegelt de traditie en passie van de familie Skoff en verbindt alle generaties. Walter Skoff is een bewezen uitstekende wijnmaker, die op een meesterlijke manier de kennis en het begrip van de verschillende terroirs van zijn eigen wijngaarden en wijnen combineert met zijn visie. Deze ervaringen worden doorgegeven van vader op zoon en vormen het goed bewaarde geheim dat de wijnen zo speciaal maakt.

  • Print pagina