GL_luchtfoto_kasteel

Château St. Gerlach

Buitenplaats van Maastricht

Het adembenemende Château St. Gerlach maakt sinds 1997 deel uit van de Oostwegel Collection. Het in het Geuldal gelegen luxe hotel telt 58 hotelkamers en -suites én 39 hotelappartementen. In het à la carte restaurant Château St. Gerlach bent u welkom voor een gastronomisch diner en in de Bistrot serveren wij u mooie streekgerechten tijdens lunch en diner.

De eigen, uitgestrekte parken, baroktuinen, boerenkruidentuin, fruitarboretum, rozenhof en wijngaard maken Château St. Gerlach tot dé gekende buitenplaats van Maastricht. Centraal gelegen in de driehoek Aken, Luik en Maastricht wandelt u vanaf het landgoed zo het Limburgse heuvellandschap in. Op het landgoed zelf vindt u een Spa & Wellness. Ook de monumentale St. Gerlachuskerk en schatkamer zijn een bezoek waard.

Of u het in Houthem (Valkenburg aan de Geul) gelegen hotel nu bezoekt tijdens een weekendje of midweek Maastricht, als vergaderlocatie of ter gelegenheid van een feestelijke bijeenkomst, u kunt steeds rekenen op Limburgse gastvrijheid, historische ambiance en culinair vakmanschap. Château St. Gerlach is lid van Relais & Châteaux®.