Menu

Restaurant Château St. Gerlach

Over Restaurant Château St. Gerlach

Vakmanschap à la carte

De gastronomie waar Oostwegel Collection om bekend staat, proeft u terug bij Restaurant Château St. Gerlach. In dit luxe à-la-carte-restaurant kookt chef de cuisine Guido Le Bron de Vexela verfijnde, Frans georiënteerde gerechten met ingrediënten van het landgoed en uit de regio. De voormalige woonvertrekken van het kasteel vormen het decor van het restaurant. Een huiselijk, geborgen decor dat past bij de sfeer van een familiebedrijf. De diverse salons hebben elk een eigen uitstraling die in harmonie is met de originele wand- en plafondschilderingen en bibliotheek. Het restaurant is beoordeeld met 16 punten in GaultMillau.

Sfeerimpressie

Restaurant Château St. Gerlach

Openingstijden

Dinsdag t/m donderdag:
18.30 uur – 21.00 uur

Vrijdag en zaterdag:
19.00 uur – 21.30 uur

Zondag en maandag:
gesloten*

Voor gezelschappen voor lunch en diner op zondag (vanaf 20 personen) en maandag (vanaf 10 personen) op aanvraag geopend.

* Wel geopend op de volgende zon- en maandagen:

Zondag 29 december 2019
Maandag 30 december 2019

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

tel. +31 (0)43 608 8888
info@stgerlach.nl

Routebeschrijving

Streekgerechten in huiselijke sfeer

Bistrot de Liège is een laagdrempelig, huiselijk restaurant. Net als Restaurant Château St. Gerlach maakt de keuken zoveel mogelijk gebruik van producten uit eigen tuin en regio. Bij mooi weer is het mogelijk om te lunchen of dineren op het Bistrot-terras.

Bistrot de Liège

Koffie bij burgemeester Quicx

Burgemeester Quicx, Coffee & More

Burgemeester Quicx, Coffee & More, is de gezellige huiskamer in de kasteelhoeve naast de entree van Château St. Gerlach. Zak weg in de comfortabele stoelen met een kop huisgemaakte soep of kies voor een latte macchiato, cappuccino of lungo to go.

Burgemeester Quicx, Coffee & More

Activiteiten & evenementen

Van land tot bord

Het keukenteam van Restaurant Château St. Gerlach werkt zoveel mogelijk met ingrediënten van het landgoed. Van smaakvolle kruiden uit de kruidentuin, goudgele honing van onze bijen tot een vers eitje van onze Mergelland-hoenders.

Dineren met overnachting

chateau st. gerlach senior suite

Verfijnd dineren in het luxe Restaurant Château St. Gerlach om vervolgens te genieten van een heerlijke nachtrust op het landgoed. Ontwaken te midden van de schoonheid van natuurgebied Ingendael.

Ontdek Château St. Gerlach

Speciale arrangementen voor u

Andere restaurants voor u

  • Print pagina

Reserveer een tafel bij Restaurant Château St. Gerlach

Boek op www.oostwegelcollection.nl en ontvang
  • Bespaar altijd € 5,- per nacht
  • Exclusief aanbod aan arrangementen
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst