Menu

Artist Residency At Les Salons

A musical journey with Michiel Borstlap

Bezoek ons ​​tussen 11 en 24 juli voor een bijzondere ervaring bij Les Salons met intieme shows uitgevoerd door de bekende pianist en componist Michiel Borstlap.
Château St. Gerlach zal door Michiel als uitvalsbasis gebruikt worden om inspiratie op te doen voor zijn nieuwe nummer dat hij zal componeren en spelen tijdens zijn verblijf.

De optredens zijn kosteloos en worden exclusief aangeboden voor gasten op ons château-terras, wanneer het weer dit toestaat. De Showtimes variëren tussen lunch en diner. Beperkt aantal plekken beschikbaar.

Met een reservering voor een 4-gangendiner of -lunch bij Les Salons, of een verblijf met overnachting in deze periode met een 4-gangendiner of -lunch (deze optie kunt u selecteren bij het maken van een hotelreservering), bent u verzekerd van een plek bij een van de optredens van Michiel Borstlap. Let op: Bekijk de showtimes van Michiel in de pdf onderaan deze pagina en reserveer op de aangegeven momenten/ dagen.

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

Tel.: +31 (0)43 608 8888
E-mail: info@stgerlach.nl

Volg ons

Gallery Play Media

Bij Oostwegel Collection werken we al jaren samen met Gallery Play Media, Michiel Borstlap’s onderneming, om een ​​naadloze ervaring voor onze gasten te creëren en zintuiglijke herinneringen te maken die alles overstijgen. We tillen deze samenwerking naar een hoger niveau door zijn muzikale kunsten live naar ons landgoed te brengen en zo op een vernieuwende manier met elkaar de connectie op te zoeken.  Klik hieronder voor de lunch- en diner-showtimes.

Michiel Bortslap Showtimes

Michiel Borstlap

  • Print pagina
Sluiten