Menu

Chapeau Château fair

Chapeau Château Fair 2019

Deze zomer, op zondag 23 juni, vindt op landgoed Château St. Gerlach de derde editie van de Chapeau Château Fair plaats. Voor deze derde editie wordt wederom alles uit de kast gehaald, zullen diverse exclusieve standhouders hun producten presenteren en worden nog meer bezoekers verwacht

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

Tel.: +31 (0)43 608 8888
E-mail: info@stgerlach.nl

Volg ons

De Chapeau Château Fair is een samenwerking tussen Chapeau Magazine en Château St. Gerlach.

Tijdens de Chapeau Château Fair vieren we het goede leven, La Belle Vie, zoals ze dat in Frankrijk zeggen. Want laten we eerlijk zijn, wat past er beter bij het goede leven en bij bourgondisch genieten dan Frankrijk?

Het Place de Plaisir, op het bordes van Château St. Gerlach, zal de keukenbrigade van Château St. Gerlach de bezoekers  verrassen met culinaire versnaperingen en wordt de hele dag live geprogrammeerd. Een nieuwe bar, bij de stand van Chapeau Magazine aan het begin van het gazon voor het Château, worden de hele dag wijnen, bubbels en oesters geserveerd

Op 23 juni zal alles voelen als een mini-vakantie naar de Franse zon: in culinair en muzikaal opzicht. Ook de entourage is Frans getint.

U bent vanaf 14.00 uur van harte welkom. De fair duurt tot 19.00 uur.
De Chapeau Château Fair is gratis toegankelijk.

Bereikbaarheid

Parkeren is mogelijk op het landgoed en op de parkeerplaats van Adelante. Château St. Gerlach is ook vrij makkelijk te bereiken via het openbaar vervoer, station Houthem St. Gerlach.

Meer informatie: www.chapeauchateaufair.nl

Andere evenementen