Menu

Dîner des Talents

Dîner des Talents

In samenwerking met Opera Zuid en Château St. Gerlach kunt u op 7 oktober 2018 voor de zevende keer genieten van prachtige livemuziek en een heerlijk 4-gangenmenu, op hoogstaande wijze gebracht door muzikaal en culinair talent.

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

Tel.: +31 (0)43 608 8888
E-mail: info@stgerlach.nl

Volg ons

In de stijlvolle setting van Château St. Gerlach, staat het Diner des talents 2018 in het teken van gastronomisch getinte composities van Jacques Offenbach (1819) en Leonard Bernstein (1918). Naar aanleiding van de wereldwijde viering van beide componisten komend theaterseizoen, vormt hun werk de smakelijke basis van een onvergetelijke en verrassende culinaire reis, waarin muziek en gastronomie in elkaar vervloeien.

Rond 16.00 uur wordt u verwelkomd met een aperitief en amuse in het St. Gerlach Paviljoen. Aansluitend start de muzikale en culinaire reis. Het einde is voorzien rond 21.30 uur.

Het menu

Canneloni van Limburgse ham met salade en Limburgse mosterd
****
Savooiekool gevuld met snoekbaars en scampi
geserveerd in extract van grotchampignons en bloemkool
****
Gebraden hertenbout en gebraiseerde hertenschouder
met krachtige wild saus
****
Dessert van semifreddo en honing in een lepeltje

All-in prijs bedraagt: € 109,- p.p.. Naast het 4-gangenmenu serveren wij een aperitief met amuse, wijnarrangement, water en koffie met friandises, afgewisseld met diverse muzikale intermezzi.

Gezelschappen

Het is mogelijk om een eigen tafel voor een gezelschap van 8 tot 10 personen ter reserveren.

Reserveren  via +31 (0)43 608 88 88 of info@stgerlach.nl

Overnachten

Combineer Le dîner des talents met een overnachting bij Château St. Gerlach op zondag. De speciale kamerprijs is € 150,- per nacht in een luxe tweepersoonskamer inclusief ontbijt.

Reserveren  via +31 (0)43 608 88 88 of info@stgerlach.nl