Menu

Dîner des Talents

Le Dîner des Talents

In samenwerking met Opera Zuid en Château St. Gerlach kunt u op 27 oktober 2019 voor de achtste keer genieten van prachtige livemuziek en een heerlijk 4-gangenmenu, op hoogstaande wijze gebracht door muzikaal en culinair talent.

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

Tel.: +31 (0)43 608 8888
E-mail: info@stgerlach.nl

Volg ons

In de stijlvolle setting van Château St. Gerlach, nemen de talenten van Opera Zuid en Restaurant Château St. Gerlach u mee op een onvergetelijke en verrassende culinaire reis, waarin muziek en gastronomie in elkaar vervloeien.

Het muzikale thema van Dîner des Talents wordt dit jaar ‘Magic & Moonlight’.  De talenten van Opera Zuid nemen u onder andere mee in de magische wereld van Die Zauberfleute van Wolfgang Amadeus Mozart en A Midsummer Night’s Dream van Benjamin Britten.

Rond 16.00 uur wordt u verwelkomd met een aperitief en amuse in het St. Gerlach Paviljoen. Aansluitend start de muzikale en culinaire reis. Het einde is voorzien rond 21.30 uur.

All-in prijs bedraagt: € 109,- p.p.. Naast het 4-gangenmenu serveren wij een aperitief met amuse, wijnarrangement, water en koffie met friandises, afgewisseld met diverse muzikale intermezzi.

Gezelschappen

Het is mogelijk om een eigen tafel voor een gezelschap van 8 tot 10 personen ter reserveren.

Reserveren  via +31 (0)43 608 88 88 of info@stgerlach.nl

Overnachten

Combineer Le dîner des talents met een overnachting bij Château St. Gerlach op zondag. De speciale kamerprijs is € 150,- per nacht in een luxe tweepersoonskamer inclusief ontbijt.

Reserveren  via +31 (0)43 608 88 88 of info@stgerlach.nl