Menu

Doets Luxury Travel Weekend

Luxury Travel Weekend

Jan Doets, dé specialist in het organiseren van verrassende reizen naar de VS, Canada en IJsland, organiseert zaterdag 27 januari 2018 en zondag 28 januari 2018 bij Château St. Gerlach het Luxury Travel Weekend!

Een weekend vol inspiratie en informatie over de luxe en onbegrensde vakantiemogelijkheden in Amerika, Canada en IJsland.

U bent van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur.

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

Tel.: +31 (0)43 608 8888
E-mail: info@stgerlach.nl

Presentaties

Tijdens het weekend worden diverse presentaties gegeven.
Om 11.00 uur geven Elske Doets, Zakenvrouw van het Jaar 2017 , en Camille Oostwegel sr., eigenaar van Château St. Gerlach, samen een presentatie over positief & inspirerend zaken doen.
Aanmelden noodzakelijk.

Daarnaast zijn er tussen 10.00 en 15.00 uur informatieve en inspirerende vijfsterren-belevingpresentaties, over de luxueuze vakantiemogelijkheden naar Amerika, Canada en IJsland.
Aanmelden hiervoor is niet noodzakelijk.

Aanmelden voor presentatie

Mobiel kantoor

Tijdens het Luxury Travel Weekend kunt u het mobiele kantoor van Jan Doets bezoeken. Hier zitten de reisexperts voor u klaar om u te informeren over de vele mogelijkheden van een verrassende stedentrip tot een schitterende road trip met een luxe A-Class camper. De camper “Movie Star”  van vijf sterren maatschappij Road Bear RV is te bezichtigen. U kunt achter het stuur gaan zitten en even wanen dat u onderweg bent in Amerika.

U kunt alvast een afspraak maken met een van de Jan Doets-specialisten bij Château St. Gerlach.

Afspraak maken met reisspecialist

Lunch

De eerste 100 gasten kunnen samen met het Jan Doets-team tijdens de lunch genieten van een Amerikaanse barbecue inclusief een glas Veuve Clicquot.

Aanmelden noodzakelijk

Aanmelden voor lunch