Menu

Gaard & Wijngaard

Gaard & Wijngaard

Vrijdag 7 juni 2019 brengt u samen met onze gids een bezoek aan de Tuindagen bij Kasteel Hex en het Wijnkasteel Genoelselderen.

Het programma:

10.00 uur vertrek vanuit Château St. Gerlach

11.00 – 14.00 uur bezoek aan de Tuindagen bij Kasteel Hex

Picknick

15.00 – 17.00 uur bezoek aan Wijndomein Genoelselderen inclusief rondleiding met een kleine wijnproeverij

17.30 uur verwachte terugkomst op het landgoed

Het arrangement is inclusief een picknickmand.

De Tuindagen

Kasteel Hex

Kasteel Hex dateert uit de 18de eeuw en is gelegen in het Belgische plaatsje Heers. Twee keer per jaar wordt in de tuinen en het landschapspark van het kasteel De Tuindagen georganiseerd. Op vrijdag 7 juni brengt u samen met onze gids een bezoek aan De Tuindagen. In 2019 staan de dagen in teken van onder andere innovatieve oplossingen voor milieuproblemen en duurzame consumptie en productie en bijen en biodiversiteit voor natuur en mensheid.

Houdt u van tuinieren dan is een bezoek aan De Tuindagen zeker de moeite waard!

Rondleiding en wijnproeverij

WIjnkasteel Genoelselderen

Het tweede kasteel dat wij gaan bezoeken is het prachtige Wijnkasteel Genoelselderen in Riemst. Een van de grootste wijndomeinen van België. Tijdens de rondleiding bezoekt u het kasteelpark met arboretum, de rozentuin, de wijngaarden, het voormalige koetshuis met de stokerij en druivenpers en 13de eeuwse wijnkelder. Aansluitend is er een kleine wijnproeverij, waar u twee wijnen van Genoelselderen kunt proeven.

De prijs bedraagt € 69,- p.p. inclusief entree, rondleiding, wijnproeverij, gevulde picknickmand, begeleiding gids en vervoer.

Reserveren via +31 (0)43 – 608 88 88 of info@stgerlach.nl