Menu

VIP Kunstreis – 50 jaar Evert Thielen

VIP Kunstreis “50 jaar Evert Thielen”

Woensdag 17 april 2019

Bezoek onder leiding van Camille Oostwegel sr. de unieke overzichtstentoonstelling “50 jaar Evert Thielen, de ogen van de meester” in het Limburgs Museum in Venlo!
Evert Thielen maakt kunst die u overrompelt. U kunt er niet aan voorbij gaan, aan de machtige veelluiken waar hij jaren aan heeft gewerkt. Levensecht, maar ook vol symboliek. Eigentijds, maar ook traditioneel. Eenmalig, maar ook onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Nooit eerder was er zoveel werk van deze bekende en gewaardeerde schilder te zien. Zes indrukwekkende veelluiken zijn samen met 115 andere schilderwerken te bewonderen in het Limburgs Museum.

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

Tel.: +31 (0)43 608 8888
E-mail: info@stgerlach.nl

Volg ons

Het programma

 

10.00 uur: vertrek vanuit Château St. Gerlach

11.15 uur: ontvangst met koffie in het Limburgs Museum, aansluitend bekijkt u de documentaire: Evert Thielen, de meester van het Veelluik van Job Cieraad.

12.00 uur: Bezoek aan het Oude Postkantoor waar een groot aantal schetsen van Evert Thielen worden tentoongesteld. Schetsen zijn meestal de basis van een schilderij. Mogelijk dat u het schilderij herkent tijdens uw bezoek aan de expositie.

12.30 uur: In het speciaal ontworpen Thielen Tuinpaviljoen in het museum wordt een uitgebreide 3-gangen-aspergelunch met wijn, water en koffie geserveerd.

14.00 uur: Wie kan u meer vertellen over de schilderijen, dan de heer Evert Thielen zelf? Hij zal deze middag speciaal voor u de rondleiding verzorgen en u meer vertellen over de werken die geëxposeerd worden.

15.00 uur: Samen met een stadsgids gaat u historisch Venlo ontdekken. U bezoekt het monumentale stadhuis uit de 16de eeuw en de oude Puddingfabriek, van oorsprong een koopmanshuis uit de 15de eeuw. Daarnaast wandelt u langs het geboortehuis van Evert Thielen en nog vele andere bijzondere plekjes.

16.30 / 17.00 uur: Terugreis naar Château St. Gerlach

De prijs bedraagt € 125,- p.p. inclusief vervoer, bezoek aan Limburgs Museum, rondleiding & wandeling, 3-gangenlunch met aperitief, wijn, water en koffie.

Reserveren mogelijk via +31 (0)43 608 88 88 of info@stgerlach.nl

Overnachten

U kunt het dagprogramma uitbreiden met een overnachting en ontbijt bij Château St. Gerlach. De speciale prijs van € 105,- per persoon is op basis van een verblijf van twee personen in een kamer. Deze prijs is alleen geldig in combinatie met VIP Kunstreis “50 jaar Evert Thielen”

 


Dit arrangement is samengesteld in samenwerking met: