Menu

Limburgse Nieuwe

Limburgse Nieuwe

Dit evenement is geannuleerd.

Gasten die al een kaartje hebben gekocht zullen wij persoonlijk op de hoogte brengen.

Zondag 5 april 2020 | vanaf 13.00 uur
St. Gerlach Paviljoen

De aspergelunch in 2021 zal op 11 april plaatsvinden.

De jaarlijkse aankomst van de koningin der groenten laat menig bourgondisch hart sneller kloppen. De asperge verdient dan ook een uitgebreid en warm welkom, vergezeld door heerlijkheden van provinciale bodem.

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

Tel.: +31 (0)43 608 8888
E-mail: info@stgerlach.nl

Volg ons

Op zondag 5 april vindt daarom voor de eerste maal Limburgse Nieuwe plaats, in samenwerking met Navenant Foundation en Provincie Limburg. Een uniek culinair evenement vol Limburgse entertainment, ter opening van het aspergeseizoen en ter viering van het streekproduct. Tijdens deze heuglijke middag wordt niet alleen het eerste kistje asperges geveild, ook worden de gasten in de watten gelegd met een uitstekend vijfgangenlunch inclusief amuses.

Alle gerechten, waarin een hoofdrol is weggelegd voor het witte goud, worden met liefde bereid door een gepassioneerd team van maar liefst zeven topchefs: René Brienen (Brienen aan de Maas), Otto Nijenhuis en Guido Le Bron de Vexela (Château St. Gerlach), Sven Nijenhuis (Château Wittem), Edwin Soumang (Restaurant ONE), Margo Reuten (Da Vinci) en Servais Tielman (Beluga Loves You). Uitmuntende wijnen van binnen en buiten de provincie – waaronder de Navenant Aspergewijn 2020 natuurlijk – verzorgen de benodigde begeleiding bij de spijs, resulterend in hemelse combinaties die de liefde voor Limburg alleen maar versterken.

En het mooiste van alles? De opbrengst van deze middag komt ten goede aan de Health Foundation Limburg, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk onderzoek in het Maastricht UMC+. Kortom: een niet te missen vuurdoop van het aspergeseizoen voor eenieder die bourgondisch genieten van streekproducten hoog in het vaandel heeft en het goede doel een warm hart toedraagt.

De prijs bedraagt € 150,-  per persoon
U kunt ook een eigen tafel voor 10 personen reserveren, deze tafel kost € 1.500,-.

Reserveer nu via info@navenant.nl

 

Wenst u te overnachten? Voor € 150,- kunt u een tweepersoonskamer inclusief ontbijt reserveren op zondag 5 april 2020 (vertrek maandag 6 april 2020). Vermeld bij uw reservering: “Limburgse Nieuwe”. 
Uw kamer kunt u reserveren via +31 (0)43 608 88 88 of info@stgerlach.nl