GL_Kasteel_bij_schemer

Feestelijke bijeenkomsten

Maatwerk evenementen

Kasteelhotel Château St. Gerlach is de perfecte locatie om iets te vieren. De sfeervolle, historische gebouwen en de uitgestrekte tuinen en parken van het eigen landgoed vormen een unieke setting voor het organiseren van een feestelijke bijeenkomst. Van receptie en klein diner tot groots feest.

Intiem diner of groots jubileumfeest

Met 16 vergader- en banketzalen, een restaurant, een bistrot en verschillende terrassen biedt het landgoed een diversiteit aan mogelijkheden voor uw feest of partij. De 113 hotelkamers, suites en hotelappartementen bieden gelegenheid tot een meerdaags feest. Historische ambiance, Limburgse gastvrijheid en culinair vakmanschap vormen de basis van uw feestelijke bijeenkomst. Het exclusief afhuren van de locatie behoort tot de mogelijkheden, net als het uitbreiden van de ruimte met extra paviljoens.

Uw feestelijke bijeenkomsten organiseren

Onze fotocollage geeft een goed beeld van Château St. Gerlach als locatie voor feesten en recepties. Neemt u gerust contact op om af te stemmen welke ruimte het beste bij uw wensen past of voor persoonlijk advies.