Trouwen bij Château St.Gerlach

Voorbeelddag

Wettelijk huwelijk

Het is mogelijk om het wettelijk huwelijk te laten voltrekken in één van onze sfeervolle salons of buitenlocaties van Château St. Gerlach.

Kerkelijk huwelijk

Tevens is het mogelijk om te trouwen in de monumentale St. Gerlachuskerk op ons landgoed. Deze barokke kerk met zijn unieke fresco’s biedt u de gelegenheid om te trouwen in een sfeervolle ambiance. De kerk is onlangs gerenoveerd en behoort tot de top 10 mooiste monumenten van Nederland!  

Culinaire mogelijkheden

Een goed begin….

Voor uw gasten die na een (lange) reis op ons Landgoed arriveren kunnen wij een lichte lunch verzorgen bestaande uit een kop soep en luxe belegde broodjes of bijvoorbeeld een ‘high vlaai’; dit houdt in dat er verschillende luxe Limburgse vlaaien vanaf buffet geserveerd worden met koffie en thee.

Bruidstaart

Na de huwelijksvoltrekking is het tijd om uw bruidstaart aan te snijden. Onze bruidstaart wordt verzorgd door Fiorello, een ambachtelijke Pâtissier uit Valkenburg. U kunt zelf smaak, kleur en decoratie/vorm bepalen.

Om in Limburgse sferen te blijven, kunnen wij tevens u en uw gasten heerlijke (luxe) Limburgse vlaaien serveren in plaats van de bruidstaart.

Hierbij kan getoost worden met bijvoorbeeld R de Ruinart Champagne, Prosecco of  licht mousserende rosé.                         

Receptie

De receptie kan plaatsvinden in één van onze salons, tuinen of op één van onze terrassen. 

Lunch of Diner

Bij goed weer kan het aperitief plaatsvinden op één van de unieke buitenlocaties zoals de rozentuin, het Norbertinessenhof of in onze eigen wijngaard. Voor de lunch of het diner kunnen wij één van onze sfeervolle salons reserveren. Wij serveren hier een heerlijk 3-, 4-, of 5-gangen menu.

Amuse diner

Wij kunnen een heerlijk 7-gangen amuse diner serveren. Dit is een informele dinerformule waarbij wij vanaf plateaus een 7-tal kleine gerechten op ‘side plates’ serveren.

Feestavond

Voor de feestavond hebben wij de Philibertzaal ter beschikking. Deze zaal ligt in de voormalige hooischuur en is verbouwd tot een sfeervolle ruimte. 

Hotelaccommodatie

Om nog heerlijk na te genieten van uw huwelijksdag op Château St. Gerlach kunt u onze romantische Torensuite (Residential Suite) reserveren. Deze suite is mooi gelegen onder de balken en heeft een prachtig uitzicht over het Geuldal. Graag reserveren wij ook voor uw gasten hotelkamers, suites of appartementen.

Additionele mogelijkheden

Wij beschikken over een Spa & Wellness Château St. Gerlach. Hier kunt u als bruid terecht voor uw make-up, manicure en huidverzorging. Ook ontspannende massages behoren tot de mogelijkheden. Meer informatie hieromtrent sturen wij u graag toe.