Partners

Relais & Châteaux

Château St. Gerlach
Lees meer Lees meer  >

Opgericht in 1954, Relais & Châteaux is een vereniging van meer dan 540 unieke hotels en uitmuntende restaurants, uitgebaat door onafhankelijke hoteliers, chef-koks en eigenaars die hun passie voor authenticiteit, gastronomie en gastvrijheid graag delen met hun gasten.
Relais & Châteaux locaties zijn te vinden op vijf continenten, van de wijngaarden in Napa Valley en de Franse Provence tot de stranden van de Indische Oceaan. Relais & Châteaux nodigt iedereen uit om een unieke “Art de vivre” van het leven te ontdekken geïnspireerd door de lokale cultuur en om de inheemse geschiedenis nog beter te leren kennen.
Relais & Châteaux leden streven ernaar de rijkdom en diversiteit van de wereldwijde keuken en gastvrijheid te beschermen, respecteren en promoten. Ze zetten zich dagelijks in om het lokale erfgoed en de omgeving te beschermen, zoals werd bekrachtigd door middel van een manifest, gepresenteerd aan Unesco in November 2014. Château St. Gerlach is sinds maart 2013 lid.

Klik hier voor meer informatie over Relais & Châteaux.


Design Hotels

Kruisherenhotel Maastricht
Lees meer Lees meer  >

Design hotels is een samenwerkingsverband waarbij meer dan 160 exclusieve design hotels in meer dan 40 landen bij zijn aangesloten, waaronder het Kruisherenhotel Maastricht (sinds 2005).

Klik hier voor meer informatie over Design Hotels.


Small Luxury Hotels of the World

Winselerhof
Lees meer Lees meer  >

Small Luxury Hotel of the World is alliantie van kleine onafhankelijke luxe hotels op bijzondere locaties die een unieke ervaring bieden in een wereld van luxe en fascinerende culturen. SLH is in 1991 gestart met 75 hotels. Inmiddels bestaat SLH uit meer dan 520 hotels in meer dan 70 landen, verspreid over de hele wereld.
Winselerhof is sinds september 2013 lid.

Klik hier voor meer informatie over SLH.


QL Hotels

Winselerhof, Château St. Gerlach en Kruisherenhotel Maastricht
Lees meer Lees meer  >

QL Hotels is dé collectie van ruim 100 onafhankelijke kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en op de Antillen. Culinair genieten én overnachten gaan bij QL één op één samen.

Klik hier voor meer informatie over Ql Hotels.


Saisonnier

Restaurants van de Oostwegel Collection
Lees meer Lees meer  >

De restaurants van de Oostwegel Collection zijn lid van Les Amis Saisonnier, de organisatie van Belgische, Nederlandse, Franse en Luxemburgse restaurants waarvan de chefs de culinaire seizoenen respecteren, uitsluitend verse grondstoffen gebruiken en aandacht geven aan de producten van de eigen regio.

Klik hier voor meer informatie over Saisonnier.