Algemene voorwaarden

Op alle reserveringen en geleverde diensten van Oostwegel Collection zijn de boekings- & annuleringsvoorwaarden uit de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.

De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) kunt u raadplegen. Deze zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Daarnaast vindt u op deze pagina meer informatie met betrekking tot de getoonde prijzen op al onze websites en de annuleringsvoorwaarden.


Getoonde prijzen

Alle genoemde prijzen op de website "oostwegelcollection.nl" en alle gedrukte uitgaven en advertenties van de Oostwegel Collection zijn exclusief verblijfsheffing en eventuele toeslagen.


Annuleringsvoorwaarden

Bij (online) hotelreserveringen tot 5 kamers per reservering geldt dat bij annulering tot 24 uur voorafgaand aan 15.00 uur op de aankomstdatum geen kosten in rekening worden gebracht. Indien u na dit tijdstip annuleert of wanneer u niet komt (no-show), wordt 100% van de reserveringswaarde* in rekening gebracht. 

Uw kamerreservering is tot 18.00 uur op de dag van aankomst gegarandeerd. Als u later arriveert, adviseren wij u dit tijdig door te geven aan de hotelreceptie. Annuleringen dienen altijd schriftelijk (per e-mail of post) of via uw inlog-account van ons online boekingssysteem aan ons te worden bevestigd.

* de reserveringswaarde = bevestigde prijs vermenigvuldigd met het aantal gereserveerde nachten.


Non refundable rate

Bij het boeken van ons non-refundable tarief gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden. Indien u dit scherp geprijsde tarief boekt dient u het reserveringsbedrag direct te voldoen. Annuleringen en wijzigingen in de reservering zijn bij dit tarief niet mogelijk.


Uniforme Voorwaarden Horeca

Oostwegel Collectionhandelt volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). De UVH zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafés en aanverwante bedrijven (waaronder cateringbedrijven, party-servicebedrijven e.d.), horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. De UVH zijn gedeponeerd bij de arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te 's Gravenhage.

Klik hier voor de Uniforme Voorwaarden Horeca (PDF)

Voor het bekijken van de UVH heeft u het gratis te downloaden programma Adobe Acrobat Reader nodig.