Overnachten

Hotelkamers Kruisherenhotel

Designkamers in een historische ambiance

Het Kruisherenhotel Maastricht, het enige vijfsterrenhotel van Maastricht, telt 60 moderne, comfortabele hotelkamers. Geen kamer is hetzelfde. Een kunstwerk en persoonlijk gedicht maken iedere kamer uniek. De inrichting van het designhotel is een creatie van de internationaal bekende interieurarchitect Henk Vos samen met internationale ontwerpers zoals Le Corbusier, Philip Starck en Ingo Maurer.

Alle hotelkamers zijn voorzien van een “Kruisheren” bed. Dit is een speciaal door Henk Vos en Auping ontworpen bed. De designkamers zijn standaard uitgerust met tv, broekenpers, safe, internetaansluiting, haardroger en minibar.

De hotelkamers zijn verspreid over het voormalige kloostergebouw, de poortwachterswoning en het moderne Casa Nova, een ‘staaltje’ kunst van eigentijdse architectuur. 
Het uitgebreide ontbijt  vindt plaats op de entresol. Deze ruimte is gelegen in het schip van de kerk en biedt een hemels uitzicht door de indrukwekkende glas-in-lood ramen.

Tijdens uw verblijf is het mogelijk om uw auto te (laten) parkeren in een beveiligde parkeergarage in de directe nabijheid van het hotel (betalend). 

Klik hier voor meer informatie over: