Vergaderzaal Kruisherenhotel

Zakelijke bijeenkomsten

Een inspirerende vergaderlocatie

Het in het stadscentrum gelegen Kruisherenhotel Maastricht is een inspirerende omgeving voor vergaderingen en brainstormsessies. De ambiance van het historische klooster en internationaal design zorgen voor een complementair contrast tussen verleden en heden. Een bijzondere vergaderlocatie die aanspoort tot nieuwe inzichten.  

Vergaderarrangementen à la carte

Met 60 design hotelkamers en 3 modern geoutilleerde boardrooms biedt het voormalige Kruisherenklooster de mogelijkheid om vergaderen en overnachten te combineren. Door het contrast tussen heden en verleden is het designhotel tevens een inspirerende omgeving voor een brainstormsessie in Maastricht. Onze publieke ruimtes lenen zich uitstekend voor presentaties en productlanceringen. Voor grotere groepen bieden wij aantrekkelijke vergaderarrangementen aan in combinatie met Château Neercanne en andere partners.

Een inspirerende bijeenkomst organiseren

Onze foto impressie of onze business brochure geeft u een doorkijk van de mogelijkheden van vergaderen in het Kruisherenhotel Maastricht. 

Het succes van uw meeting hangt nauw samen met het vertalen van uw wensen naar de perfecte vergaderruimte, ambiance en culinaire verzorging. Vooruitdenkend en ontzorgend. Wij maken graag voor elke gelegenheid een op maat gemaakt programma. Neem contact op met Myrthe Overdijk of Robin Mercx van onze afdeling reserveringen. Wij streven naar ultieme gastbeleving in ons hotel en het bourgondische Maastricht!