Menu

Château Neercanne kondigt nieuwe carrièrestappen aan voor Maître d’Hotel en Chef de Cuisine

Château Neercanne kondigt nieuwe carrièrestappen aan voor Maître d’Hotel en Chef de Cuisine

Hierbij kondigen wij aan dat twee bekende gezichten van Château Neercanne per 1 maart a.s. afscheid gaan nemen vanwege een volgende stap in hun carrières. Maître d’Hotel Dennis Lemmens maakt promotie binnen Oostwegel Collection en wordt Food & Beverage Manager bij Winselerhof en Chef de Cuisine Gilbert von Berg kiest voor het ondernemerschap.

Contactgegevens

Von Dopfflaan 10
6213 NG Maastricht
Nederland

Tel.: +31 (0)43 325 1359
E-mail: info@neercanne.nl

Volg ons

Dennis Lemmens (43) is sinds 2001 werkzaam op Château Neercanne en sinds 2007 als Maître d’Hotel van het restaurant. In zijn nieuwe rol als Food & Beverage Manager krijgt hij bij Winselerhof in Landgraaf de verantwoordelijkheid over de bedieningsteams van Restaurant Pirandello, Luigi’s Restaurant & Bar en de banqueting. Een mooie stap voor Dennis waarbij hij alle opgedane kennis en ervaring over kan brengen op zijn nieuwe team en met hen weer verder kan bouwen aan de gastronomische ambities van Winselerhof.
Dennis zegt over zijn promotie: “Het is voor mij een mooie nieuwe uitdaging om met een groter team op een nieuwe werkplek aan de slag te gaan, en toch voelt het vertrouwd vanwege het familiebedrijf.”

Gilbert von Berg (38) is sinds 2007 werkzaam in de keukenbrigade van Restaurant Château Neercanne en sinds 1 november 2017 als Chef de Cuisine. Gilbert kiest voor het zelfstandig ondernemerschap. In het voorjaar van 2021 zal hij een kleinschalig restaurant in Maastricht openen.
Gilbert zegt over zijn volgende stap: “Het is altijd mijn droom geweest om een eigen restaurant in Maastricht te openen waarin ik mijn ambities waar wil gaan maken. Ik heb een fantastische tijd en opleiding genoten op Château Neercanne, maar nu de kans is gekomen wil ik deze met beide handen aangrijpen.”

Meer informatie
  • Print pagina