Menu

Nieuwe sommelier en maître voor Château St. Gerlach

Nieuwe sommelier en maître voor Château St. Gerlach

De afgelopen periode vonden er twee interne wisselingen plaats binnen Oostwegel Collection. Vanaf 1 juli is Rick van Kerkhoff werkzaam als Sommelier en Jurgen Houben vervult vanaf 15 augustus de functie van Maître bij Restaurant Château St. Gerlach.

Contactgegevens

Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg
Nederland

Tel.: +31 (0)43 608 8888
E-mail: info@stgerlach.nl

Volg ons

Sommelier Rick van Kerkhoff
Rick werkte sinds 1 maart 2016 in het Kruisherenhotel Maastricht in diverse functies. Vanuit zijn laatste functie, als Assistent Restaurantmanager, heeft hij de overstap gemaakt naar Restaurant Château St. Gerlach als Sommelier. Rick heeft een grote kennis van en passie voor wijnen die hij nu nog meer kan inzetten in zijn nieuwe functie.

Maître Jurgen Houben
Jurgen is sinds 1 november 2015 werkzaam bij Château St. Gerlach en was tot voor kort Sous Maître. Mede door de diverse cursussen die hij binnen ons bedrijf heeft gevolgd, heeft Jurgen de stap naar Maître kunnen maken.

Talent Factory
Binnen ons bedrijf stimuleren wij medewerkers om te blijven groeien middels onze eigen Talent Factory met een breed aanbod aan trainingen en cursussen. Door de samenwerking tussen de verschillende huizen van Oostwegel Collection zijn de doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie groot.
“Ik ben trots op de benoemingen van Rick en Jurgen, deze twee talentvolle gastronomen zijn een mooi voorbeeld van de doorgroeimogelijkheden binnen onze huizen. Ik verheug mij erop om samen met hen het restaurant naar een nog hoger niveau te tillen.”, zegt Harmen Silver (Directeur/Gastheer Château St. Gerlach).

  • Print pagina
Sluiten