Menu

Nieuwsbericht inzake overstromingsramp

Nieuwsbericht inzake overstromingsramp

De afgelopen dagen hebben we veel vragen en steunbetuigingen ontvangen over hoe het met ons en het bedrijf gaat. Heel veel dank voor uw interesse en hulpaanbod, dit wordt zéér gewaardeerd door ons allemaal en geeft ons kracht! 

Allereerst een steunbetuiging aan iedereen die getroffen is door deze ramp: we wensen iedereen veel kracht en energie toe om hier doorheen te komen.

Ik schrijf dit bericht een paar dagen nadat het natuurgeweld zich voltrokken heeft om u in één keer een zo compleet mogelijke update te geven over de stand van zaken in ons bedrijf. De afgelopen dagen hebben in het teken gestaan van het beschermen van onze medewerkers, gasten, huizen en te inventariseren wat nodig is om weer volledig operationeel te worden. De schade aan de natuur en het cultureel erfgoed is treurig om te zien.

Château Neercanne en het Kruisherenhotel Maastricht hebben geen directe overlast van het noodweer gehad en zijn, zoals altijd, volledig toegewijd een geweldig verblijf te verzorgen. De collega’s van deze huizen hebben als eerste hulp geboden aan de teams van Winselerhof en Château St. Gerlach waar de situatie heel anders is.

Hotel Winselerhof is voor het grootste gedeelte weer operationeel. Een aantal hotelkamers zijn voorlopig niet meer te gebruiken en er wordt gewerkt aan het herstel van het interieur. Ook is Luigi’s Restaurant & Bar tot tenminste vrijdag 23 juli niet toegankelijk. Het gehele landgoed is de afgelopen dagen weer in goede staat gebracht en u kunt in het hotel en Restaurant Pirandello zoals gebruikelijk een warm welkom verwachten.

De schade op landgoed Château St. Gerlach is groot. Ondanks dat het zeker geen ‘business as usual’ is staat het team garant voor het verzorgen van een inspirerend verblijf, echter wel met een aantal beperkingen. Het St. Gerlach Paviljoen en Burgemeester Quicx zijn geopend. Onze ambitie is om op 24 juli restaurant Les Salons te heropenen en op 26 juli de 39 hotelappartementen en het zwembad.

Over alle bestaande reserveringen wordt contact met u opgenomen.

De kelder van het hotelgebouw (rode gebouw) heeft dusdanige waterschade opgelopen dat het vernieuwen van de apparatuur maanden zal duren. Een exacte tijdlijn hebben we nog niet, maar we doen er alles aan en hopen in oktober dit pand ook weer volledig te kunnen gebruiken.

Onze teams laten bewonderenswaardige veerkracht zien en samen gaan we de komende periode ervoor zorgen dat u ondanks eventuele beperkingen een rustgevend en inspirerend verblijf ervaart zoals alleen Oostwegel Collection dat kan verzorgen.

Alle informatie omtrent openingstijden en beschikbaarheid kunt u vinden op onze website. We kijken ernaar uit u spoedig weer te verwelkomen.

Nogmaals dank voor uw interesse en steunbetuigingen en we zullen u op de hoogte houden van de belangrijkste ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,

Camille Oostwegel en team

  • Print pagina
Sluiten