{{ activeMainItem }}

Sluiten

Oostwegel Collection verwelkomt twee nieuwe directieleden

Oostwegel Collection verwelkomt twee nieuwe directieleden

Oostwegel Collection completeert haar directieteam met twee nieuwe leden. Ilona van Rooij (29) is per 1 februari gestart als Director of Sales & Revenue en Desiree Dils (41) zal per 1 april 2021 de rol van Directeur/Gastvrouw van Kruisherenhotel Maastricht vervullen.

Camille Oostwegel is blij met de toevoegingen. “Ons directieteam is compleet en daarmee gaan we bouwen aan onze visie en ambitie. Die visie en ambitie gaat over winnen en dat kunnen we alleen maar met een fit team. Met de komst van Ilona en Desiree hebben we een compleet, fit en dynamisch team met hele verschillende ervaringen en perspectieven. Ik kijk er naar uit om samen met hen en de rest van het directieteam te werken aan onze ambities.” Het directieteam van Oostwegel Collection bestaat uit 9 personen waarvan vier dames en vijf heren. Opvallend is ook de relatief lage gemiddelde leeftijd van de directieleden, die is 37.

Director of Sales & Revenue
Vanaf 1 februari 2021 is Ilona van Rooij gestart als Director of Sales & Revenue voor heel Oostwegel Collection. Nadat Ilona haar Bachelor aan de NHTV Academy of Hotel Management heeft afgerond, heeft zij de Master of Science (Management of Learning) volbracht aan de Universiteit van Maastricht. Ze heeft internationale werkervaring opgedaan in onder andere Londen en was voor haar overstap werkzaam als Commercieel Directeur bij DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station.

Ilona van Rooij: “De passie, het ondernemerschap en de inspirerende visie van Oostwegel Collection spraken me meteen aan en vanuit mijn Limburgse hart is er ook een gevoel van trots op deze prachtige collectie van monumentale hotels en restaurants in Zuid-Limburg. Ik ben dan ook vol energie en enthousiasme gestart en kijk ernaar uit om samen met het team mooie resultaten te behalen de komende jaren.”

Directeur/Gastvrouw van Kruisherenhotel Maastricht

Per 1 april 2021 start Desiree Dils als Directeur/Gastvrouw van Kruisherenhotel Maastricht. Desiree Dils is op dit moment bijna drie jaar werkzaam als Director of Food & Beverage van het vijfsterrenhotel Hotel De L’Europe in Amsterdam. De afgelopen twintig jaar heeft Desiree diverse internationale posities bekleed bij met name luxe hotels, waaronder in Londen en China.

Desiree Dils: “Na de Hotelschool Maastricht afgerond te hebben en daarna jaren in het buitenland, en meest recentelijk in Amsterdam, te hebben gewerkt, ben ik vereerd dat ik het team van het Kruisherenhotel in de mooiste stad van Nederland mag komen versterken voor en met de Oostwegel Collection-familie. Gastvrijheid zit me – zoals bij iedere Limburger – in het bloed. Het uitdragen daarvan samen met een toegewijd team is mijn grote passie.”