{{ activeMainItem }}

Sluiten

Where memories are made

Partners

De hotels en restaurants van de Oostwegel Collection werken samen met onder andere Relais & Châteaux, Design Hotels, Quality Lodging, Maastricht culinair en Les Tables.

Relais & Châteaux

Opgericht in 1954, Relais & Châteaux is een vereniging van meer dan 540 unieke hotels en uitmuntende restaurants, uitgebaat door onafhankelijke hoteliers, chef-koks en eigenaars die hun passie voor authenticiteit, gastronomie en gastvrijheid graag delen met hun gasten.

Naar Relais & Châteaux

Design Hotels

Design hotels is een samenwerkingsverband waarbij meer dan 160 exclusieve design hotels in meer dan 40 landen bij zijn aangesloten, waaronder het Kruisherenhotel Maastricht (sinds 2005).

Naar Design Hotels

QL Hotels

QL Hotels is dé collectie van ruim 100 onafhankelijke kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en op de Antillen. Culinair genieten én overnachten gaan bij QL één op één samen.

Naar QL Hotels

Saisonnier

Saisonnier

De restaurants van de Oostwegel Collection zijn lid van Les Amis Saisonnier, de organisatie van Belgische, Nederlandse, Franse en Luxemburgse restaurants waarvan de chefs de culinaire seizoenen respecteren, uitsluitend verse grondstoffen gebruiken en aandacht geven aan de producten van de eigen regio.

Naar Saisonnier

Wijnstudio

wijnstudio

Wijnstudio – Internationale WSET Wijnopleidingen. WSET is de grootste wijnopleider ter wereld met 56.000 cursisten per jaar in 62 landen. WSET is dé internationale standaard voor sommeliers, importeurs, winkeliers, horeca en wijnliefhebbers.

Naar Wijnstudio

Cornelissen Coffeeroasters

Cornelissen Coffeeroasters is een specialty koffiebranderij uit Veghel en, net als Oostwegel Collection, een familiebedrijf met een passie voor gastronomie. Het doel van Cornelissen Coffeeroasters is om de perfecte koffiematch te vinden. Een zoektocht die nooit ophoudt op het gebied van smaak, kwaliteit en duurzaamheid en altijd maatwerk is. We selecteren enkel de allerbeste koffiebonen van de meest recente oogsten. De selectie hangt af van kleine maar zeer belangrijke details. Minder dan vijf procent van alle oogsten komt in aanmerking. In vaktermen; high-end specialty koffie, altijd vers gebrand!

Voor Oostwegel Collection hebben wij de melanges Lungo en Espresso samengesteld:

  • Lungo: Deze blend komt uit delen van Brazilië, Colombia en Ethiopië. De smaak is soepel, rond, met tonen van melkchocolade en hazelnoot met een herkenbaar rins en fruitig accent.
  • Espresso: Een blend uit Brazilië en Colombia. Zo gebrand dat er een krachtige body ontstaat maar met behoud van zoetheid en fruitigheid. Met smaken van cacao, amandel en een hint van gedroogd fruit gaat deze blend ook zeer goed samen met melkvarianten zoals cappuccino.

Daarnaast branden we wisselende specials; kleine oplages van bijzondere en specifieke koffiesoorten.

Les étapes du bon goût

letetapesdubongout

Oftewel: Huizen van goede smaak. Deze organisatie is opgericht om de betere restaurants in Frankrijk, België en Nederland te promoten en heeft als doel zich bij een ruimer publiek kenbaar te maken. Alle onze restaurants zijn lid van Les étapes du bon goût.

Naar Les étapes du bon goût

Maastricht Culinair

Maastricht culinair

Maastricht Culinair heeft als doel de culinaire reputatie van de aangesloten leden, waaronder Restaurant Château Neercanne en restaurant Les Salons, en het culinaire imago van de stad Maastricht te promoten. Dit doen zij door de geboden kwaliteit van de aangesloten restaurants te bewaken en eventueel te verbeteren, de positie in de markt te verstevigen en de onderlinge samenwerking te bevorderen.

Naar Maastricht Culinair

Les Tables

Les tables

Het Kruisherenrestaurant Maastricht is lid van Les Tables. Een samenwerking van restaurants in en om het stadscentrum van Maastricht.

Naar Les Tables