GL_zwembad

Spa & Wellness St. Gerlach ontdekken

Ontspanning voor lichaam en geest

Spa & Wellness St. Gerlach is gelegen in de gewelfde kelders van het voormalige adellijke stiftgebouw van Château St. Gerlach. Het in Romeinse stijl uitgevoerde zwembad, de sauna en het Turks stoombad bieden samen met de sfeervolle behandelruimtes een schitterende entourage om te vertoeven en te ontspannen na een dag vergaderen of winkelen in Maastricht.

Schoonheidsbehandelingen en massages

Met een uitgebreid assortiment aan verzorgende gezichtsbehandelingen, ontspannende massages en verkwikkende lichaamsbehandelingen is Spa & Wellness St. Gerlach tevens een unieke locatie voor een wellness weekend in Zuid-Limburg. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een individuele behandeling.

Bij Spa & Wellness St. Gerlach werken wij met producten van Kneipp, OPI en Sothys. Spa & Wellness St. Gerlach is het enige gespecialiseerde Kneipp centrum in de Benelux en beschikt over het label Spa Relais & Châteaux.

Een bezoek aan Spa & Wellness St. Gerlach

Het zwembad, de sauna en het Turks stoombad staan gratis ter beschikking voor onze hotelgasten. Maak een afspraak voor een gezichtsbehandeling, lichaamsbehandeling en massage via het reserveringsformulier op deze pagina.