GL_Kruidentuin_Ingendael

Actief

Een moment van bezinning, een moment met de natuur….

Wandelen in de omgeving

Spa & Wellness St. Gerlach is omringd door schilderachtige natuur. Het Geuldal en het park van Landgoed St. Gerlach zijn uitstekend geschikt om na uw behandeling even te ontspannen in de natuur. Bij de receptie van Château St. Gerlach zijn diverse wandelroutes te verkrijgen die u de mooiste plekjes laten zien van het Geuldal.

Fietsen in de omgeving

Het Zuid-Limburgse heuvellandschap is zeer bekend om de mooie en uitdagende fietsroutes. Naast de routes voor de getrainde fietsers onder u, bestaan er ook routes voor de recreatiefietser. Château St. Gerlach biedt de mogelijkheid tot het huren van fietsen voor jong en oud. Wenst u graag ondersteuning tijdens het fietsen, dan kunnen wij ook voor een elektrische fietsen zorgen. 

Wij vragen u wel om de fietsen van te voren te reserveren bij de receptie van hotel Château St. Gerlach.

Dauwtrappen

Naast uw Kneipp behandelingen kunt u ook nog kiezen voor een wandeling op uw blote voeten door het park van Château St. Gerlach. Een uitstekend tijdstip hiervoor is vroeg in de ochtend als de dauw nog op het gras ligt. De dauw op het gras geeft een zuiverende werking, een mooie aanvulling op uw behandelingen bij Spa & Wellness St. Gerlach.  

De rozenhof en de hoogstamweide met wijngaard zijn zeer geschikte locaties om te dauwtrappen.

Joggen in de omgeving

Inspannend ontspannen met onze jogging route door het natuurgebied Ingendael.  De lengte van de jogging route is ca. 6 km. Op uw hotelkamer ligt de jogging route voor u klaar. De route start voor het hotel.