Voorkamer bistrot

Culinair

Culinaire versnaperingen tijdens uw wellness verblijf

Lunch at the pool

Tussen de wellness behandelingen door bieden wij u de mogelijkheid om te lunchen. U kunt hierbij kiezen om te gaan lunchen in Bistrot de Liège, maar wij serveren ook enkele kleine gerechten in het Spa & Wellness St. Gerlach. U hoeft zich niet te verkleden en u kunt dan in volledige rust in uw badkleding of badjas genieten van uw lunch at the pool.   

Gerechten en drankjes worden tussen 12.00 uur en 17.30 uur op bestelling geserveerd.  
 

Bistrot de Liège

Het is heerlijk verpozen in de Bistrot de Liège na een ontspannende wellness behandeling. In een informele sfeer kunt u terecht voor een luchtige salade, een menu de la semaine, kleine gerechten uit de streek of simpelweg een kop koffie.   

De intieme Bistrot de Liège is gevestigd in de toenmalige keuken, eetkamer en salon van de laatste bewoner van St. Gerlach, Baron de Selys de Fanson. De oorspronkelijke robuuste vloertegels en originele Luikse voorraadkast in de open keuken bepalen in hoge mate de sfeer. Bij mooi weer serveren wij ook op het terras op het voormalige pandhof.   

Restaurant Château St. Gerlach

Het à la carte restaurant Château St. Gerlach is gevestigd in de voormalige woonvertrekken van de adellijke familie. De diverse salons hebben allen een eigen uitstraling die in harmonie is met de originele wand- en plafondschilderingen. Laat u door ons restaurant- en keukenteam onder leiding van chefkok Otto Nijenhuis verrassen met een mooie, Frans georiënteerde kaart. Om uw culinaire belevenis compleet te maken biedt de wijnkelder u een keur aan gerenommeerde wijnen.  

Het heerlijke terras met uitzicht over het park nodigt bij mooi weer uit het diner buiten te gebruiken.